2016 Sony E3 konferencija

Kad se sve sumira, po pitanju konferencija, Sony je oduvao MS, a da ne spominjem Ubi i EA. Imali su mnogo bolji tempo i atmosferu, koja je bila gotovo konstantna. Tokom VR sam se malo smorio, ali je ostalo to više nego nadoknadilo. Iznenadio sam se da su odmah prikazali God Of War, mislio sam da će ga prikazati na kraju, ali jok, odmah piči. Horizon, Spiderman od Insomniaca, Remaster tri Crash igre, Resident Evil 7, itd. su dosta doprineli Hypeu, iako dosta stvari nećemo videti u narednih 2-3 godine. Mada, E3 za to i služi.

Sve u svemu, ja sam zadovoljan.

Nisam pogledao konferenciju pa ne znam tempo kojim su išli i kako je to sve izgledalo, ali po trejlerima koje sam video su dali veći razlog za kupovinu ps4 nego što je microsoft dao za xbox one. I po tome su pobedili.

1 Like

Pa to je valjda i sustina, a ne da nam udare hype pa da se Pera,Mika i Laza svadjaju i prepiru ko je boji Sony ili MS…

Sad kad sam odgledao Gravity Rush 2 trejler, moram da se zapitam: Zašto Sony nije prikazao više uvrnutih (u odnosu na ove prikazane na E3) japanskih igara? Umesto onog trejlera za Days Gone pri početku su mogli da prikažu samo onaj gameplay trejler sa kraja u malo skraćenom izdanju, i da ubace Gravity Rush 2, možda Persona 5, čisto da se prikažu i par drugačijih igara.

Razlika je u tome što se MS fokusira na igre koje nam dolaze u narednih 6-12 meseci dok Sony prikazuje i igre koje dolaze za dve-tri godine. Različiti pristupi i efekti.

1 Like

Znam, ali, mogli su da imaju malo dužu konferenciju i da spomenu još koju igru koja izlazi u toku ove i sledeće godine, da malo balansiraju. Uz to, da su koristili makar GR2 i Persona 5 bi dodali malo šarenila u konferenciju. :slight_smile:

Nakon ovog sinoc, pokazalo se ko je Sony, tata za gaming :trophy:

1 Like

Da definitivno je Sony je ostavio bolji utisak ove godine!
A sada me izvnite krecu xbox fanovi na mene moram da begam :smiley: :stuck_out_tongue:

1 Like

I ove i prosle. :smile:

Sada si ti na tapetu :smiley:
God luck bro!

Begam i ja :smiley:
Ma sto se mene osobno tice fanovi se mogu samo pokriti usima :stuck_out_tongue: , posto realno nije u redu da 2 godine za redom Sony pobedi/oduva MS(ma ne samo MS konferenciju…), tako da…

Znam da zvucim kao neki Sony-jev fan(to nisam) ali pricam realno, po ovome sto vidim u zadnje vreme, i meni je u interesu da imamo sto vise konzola na trzistu, do sada su bile 2 koje valjaju, XBox i Sony, a kako je krenulo bojim se da ce ostati samo jedna. Molim boga da ne!

Ne nezvucis kao fanboy vec gledas realno situaciju , a ona je takva da ce biti samo jedna prava konzola ustvari dve kada se pojavi nova Ninntendova ,i onda Ms ostaje sa svojom fuzijom Pc/konozla = Xbox

1 Like

To mi je i naj gore, od uvek sam bio “konzolas”, nemam ja nista protiv PC gaming-a dapace, nego jednostavno ne pase mi igranje na istom, konzola + tv, on - off od uvek je bilo(za mene), ali kako je krenulo izgleda da ce sve ostati na jednoj(dve Nintendo) konzoli/le, kao sto je i bilo pre 20 godina(tada je bila i sega treca :smile:) . Posto se ocito vidi da MS-u nije stalo do konzole nego do Windows-a i sada ga guraju preko Xbox-a, jadno…Zna se sta je Xbox i za sta treba da sluzi, ali proklet bio dan kada se pojavio Phil Spencer(ma da se tu on nista i ne pita realno), koliko sam video zabole njega/njih MS za Xbox brend…bar da ga onda prodaju.

This topic is priceless :heart_eyes: :heart_eyes_cat: :sparkling_heart:

6 Likes

Super bila konferencija, samo me je smorilo kad sam video da nista ne izlazi u skorijem roku. Dzaba meni traileri i gameplay, kad necu to da vidim bar 2 god. Ps, jel neko cuo onog lika sto je vrisnuo kada su prezentovali Resident Evil 7? Pokidao sam se od smeha xD

Nije bas, vise od pola prikazanog, izlazi ove ili pocetkom druge godine.

Yuuup :heartbeat: :tada: :boom:

:stuck_out_tongue:

Koliko se secam, nisu pomenuli ni jedan datum za izlazak neke igre osim The Last Guardian koji izlazi u oktobru valjda i za Resident Evil ja mislim. Na kraju je sve osim toga pisalo “in development”, ali neki datum, god. - nista.

God Of War, Spiderman, Detroit, Days Gone, i ona Kojima igra nemaju nikakve datume, samo In Development i verovatno ne izlaze u narednih godina, ostalo izlazi. Možda i neke VR igre nemaju okvirne datume, mada sam se tu isključio :slight_smile:

My precious :smiley: