A Way Out

COOP igra od kreatora igre Brothers: A Tale of Two Sons.

1 Like

Ovo ce da bude ludilo :smiley:

Low budget tim pokusava da napravi AAA igru…

Meni se cini da su uspeli…

1 Like

I meni se dopada ideja ali da li ce moci da se igra kao single player? Nemam drugi gamepad a i kad mi neko dodje od drugara nismo bas uvek da igramo ovakve igre. Ranije dok sam imao PS3 ili XBOX vise su za fucu, MK ili tako nesto…

Trebace samo jedna kopija igre za dvojicu igraca. Deluje odlicno.

2 Likes

Jedan nosilac, jedan guest

Tacnije, jedan nalog u sustini su dva nosioca, posto jos neko moze sa tobom da igra i plus gust sa vama :joy: Znaci dele se pare na 3 dela.

Bice ovo jeftina igra :smiley:

1 Like


Džabe je bolji izraz :smiley:

@Milan89SD 6/10 :smiley:

2 Likes

Jedna stvar koja me brine oko ove igre je njena duzina. Brothers: A Tale of Two Sons ja mogao da se omlati za 3 do 3.5 sata.

A posto je ovo prvenstveno COOP naslov i verovatno ce i ova da traje toliko.Daj boze da gresim. Jos ako nema velike varijacije u pristupu bezanja nece stvoriti veliku potrebu za ponovnim prelaskom i zavrsice kao i sve ostale igre za jedno posle podne. Opet ponavljam da se nadam da gresim.

Faca ovog lika desno mi izgleda “plastelinski”, kao face likova sa omota ps2 igara.

Meni izdaleka lici na Drake-a :joy:. Kad sam video cenu ocekivanja su skroz splasnula. Jos kad EA da takvu cenu to nece trajati ni 3h.

Ne brinite nista,dlc izlazi posle 3 dana.

1 Like

Ne bi me cudilo da bude u epizodama :joy: Svake nedelje 20$.

3 Likes

tenor

3 Likes

Jel planira neko ovo da nabavi, razmišljam da je kupim, ali me zanima kako ide ovo sa deljenjem igre? Pretpostavljam da moram da budem prijatelj sa osobom koja želi da igra, a nema igru? Kako ta osoba preuzima igru sa prodavnice?

Takva je priča, džtaj koga pozoveš dobija demo verziju igre…