Call of Duty: Black Ops Cold War - Multiplayer Reveal

1 Like

Battlefield francizu EA moze da ugasi ā€¦COD udara i novom Black Opsu samo jako.

Battlefieldu ni do kolenaā€¦

xaxaxaxa BF je mrtav vec par godina.

Videcemo dogodine, imas opet da nakacis XIM na xbox da bi igrao :grinning:

2 Likes

Drago mi je da si prestao :smiley:

To na stranu, Cold War izgleda dobro, za onoga ko voli COD. Pogledao sam par Gameplay-a, deluje tipican Trayarch COD, to me raduje. :slight_smile:

Nisam ni poceo jer je posle mesec dana pacenja otisao na ebuyā€¦Ne moze da prismrdi PC filingu.

1 Like

Nisi poceo ali posle mesec danaā€¦ haha :smile: pa jel jesi ili nisi? Nije ni bitno, water under the bridge sto bi rekli nama dragi Ameri. Ali dalo se jako primetiti kada si igrao sa nama BF1, pa jos protiv nas, hip fire automatiko all the way! :grinning:
Tada sam par puta bio triggered, jer ocigledno nije bilo fer, pa sam te zapamtio.

A ne nee to je sve bilo elite delo,posle podesavanja od mesec dana je otisao na ebuy jer nije to toā€¦Valjda ce novi BF poci istim putem kao COD i Fortnite jer mozes da biras da li ces Misa ili Kontroler
Ja i dok sam na PCu igram neke igre sa kontrolerom jer imaju dobar aim assist ili npr voznja tenka i helikoptera u BFu je zakon na kontroleru.

Battlefield 6 ce imati cross play sigruno, mada sa DICE se nikada ne znam. Ako ga sledece godine ne ubodu sa BF6 onda stvarno sto ti kazes mogu da gase svetla ili da prodaji Fransizu nekom drugom.

@Djordje1990 ā€œPortretā€ mod je jako cudan, pretpostavljam da su programeri na forumu vec navikli. Ja sam obrnuo moj Dell par puta, i nema sanse da se naviknem.

Iskreno za surf netom i neko txt kucanje preferiram samo Portret mod jer je meni bas brutalan.
Takodje dok sam se malo igrao sa strimingom P mod dolazi do izrazaja.

Kontam da je sve stvar navike i potrebe jer neke stvari nemaju smisla u P modu.
Tipa pustis YT i ono dobijes snimak kao da ga gledas na 12" ekranu

BO kida i obavezna kupovina u nedostatku novog bf

1 Like

Ja sam veliki ljubitelj BF-a i igrao sam ga do besvesti. Evo COD MW je bio prvi COD posle toliko godina da sam ga igrao duže i sa zadovoljstvom. Ali opet nije mogao da dosegne BF ni po jednom parametru.

Jednostavno Ground War je daleko loÅ”iji mod, mape nisu ni približno kvalitetne kao u BF-u. A o gameplay-u neću ni pričati. Posle prvih nedelju dana, komplet ekipa je jednostavno zaboravila na Ground War i ostala samo na klasičnom MP-u.

Gleado sam snimke BO CW i deluje da će ovoga puta to biti malo bolje reÅ”eno, ali ajde prvo da probamo na beti, pa posle da pričamo. Ono Å”to sam joÅ” zapazio je da je produkcijski za sada BO CW ispod nivo-a MW-a, tako da je upitno da li će se igrati kao MW. Čekam betu za neki sud, dok se igra ne proba, nema pravog zaključka.

Krivo mi je samo tako Å”to ove godine nema novog BF-a, ipak je to igra za 3 klase iznad COD-a u svakom pogledu, čak i očajni BFV je meni bio daleko zanimljiviji, samo su ga upropastili sa stalnim menjanjem TTK-a, pa su ljudi iz revolta (uključujući i mene) prestali da ga igraju.

1 Like

Vala, svaka rec ti na mestu. :grinning:

CoD napuŔta PlayStation za esports, prelazi na PC, plus mogu se koristiti i drugi kontroleri

https://callofdutyleague.com/en-us/news/call-of-duty-league-transitions-to-pc-controller-call-of-duty-challengers-goes-crossplay

CoD je mnogo jači i prisutniji na konzolama joŔ CoD 2 ako se ne varam. PC je zanemarljiv pa zato kontam da je esports bio na PS4, plus Sony platio.

Bio je na x360, a posle presao na PS4 zato sto je MS izgubio deal sa Activisionom.

A COD se gledao kao tipicna Console igra. Ja sam proteklih godina pratio COD League, bilo je jako puno problema sa Dualshock kontrollerima na turnirima.
Pro igraci su vec par godina izrazili zelju da predju na pc.

CoD je verovatno jedini FPS gde je broj igrača na konzolama mnogo veći nego na PC.

Kada budu preÅ”li na PC, i dalje će igrati sa kontrolerima.