Cover Missing - Xbox 360 jasper

Imam xbox 360 konzolu sa RGH cipovanu. E sad momak koji mi je cipovao u konzoli na hdd su bile igre i imale cover slike igrica normalno,kada sam pobrisao te igre i ubacio preko Filezille programa na hdd igre moje koje sam skinuo vise nemam cover slike (igre rade normalno). Privezao sam konzolu za ruter,isao refrash artwork (nista ne skida) , nista se i ne pojavljaju u download. Kucao sam i Ip konzole u browseru ali trazi mi Id i pass to ne znam ( pokusao sam xhttp,nije tacan). Ne znam na koji nacin vise da odradim to,a vidim da su imale slike kada je on ubacio igre

Molim ako neko moze da mi pomogne :frowning:

Imas tutorial kako se to radi, korak po korakā€¦

Sve tutoriale sam pregledao i nisam uspeo jer je uslov da se ide na refrash artwork.Izuzev gde pise da se kuca IP adresa u browseru i da se tu prikaci ali to nikako ne mogu iz razloga sto nemam ID i pass. Ako imas neki tutorial gde se drugacije to obavlja bio bih ti zahvalan da mi pomognes.
poz

Kucaj ovo kao id i pass. f3http

Ako sam ti resio problem dodjes mi pelinkovac.

Uslo,i resio si mi delimicno problem :slight_smile: Dobices ne jedan pelinkovac nego cu ti dati celu flasu :)) jer si kralj! sad cu preko njega samo da idem lunch i kontam da ce tako da skine cover ( bar se nadam ) :slight_smile:

Hoce bre. Neka, dovoljno je jedno malo unuce ili u kafani 1 pelin. Samo javi dal si uspeo da kompletiras proces.

Jesam i ti si jedini koji mi je pomogo. Ovaj sto mi cipovao konzolu se ne javlja namerno odbija.Tako da hvala ti jos jednom i moze unuce kad god hoces :smile:

Nema frke. Drag mi je ovaj forum i uvek pomognem kad mogu. Poz, uzivaj.