Crysis 4 / Crysis 1 Remaster ?

Nesto se definitivno desava.

Vreme je da urade još jednu igru. Pogotovo što će opet svi pričati “da li može da tera crysis”? :smiley:

1 Like

Crysis 3 mi je bila predobra igra iako su je mnogi opljuvali. :smiley: Sve što su oni izbacili do sada mi se svidelo tako da što se mene tiče, spreman sam za četvorku. :smiley:

Ja sam je prvi opljuvao zato sto je previse kratka, previse laka (kad shvatis kako treba da igras), i sto skoro pa nista novo nije donela. Vise mi je bila kao neka ekspanzija za drugi deo sa poboljanom grafikom i par novih sitnica nego pravi nastavak. U poredjenju s prve dve igretine treci deo je govno. Al svakako sam uzivao i jedva cekam novu igru.

Svakom svoje. Meni je bolji od drugog dela koji mi je bio prepun bagova na xbox 360. Trojka u onoj močvari noću sa lukom i strelom mi je bio pun pogodak, a težinu uvek možeš da povećaš. Samo sam sa tim oružjem i igrao. A ni prvi deo nije bio ništa duži koliko ga ja pamtim, ali dobro. Svakako će njihov engine da oznoji nove konzole malo ako je uopšte u pitanju novi deo.

1 Like

Zanimljivo, nadamo se novom nastavku

Na nekim us portalima sam citao da ide nov.
Bice nov sigurno. Moraju da izbace nov nedzin. Posto idu nove generacije konzola itd.
Realno ova igrica je glupa od prvog dela pa na dalje i sluzi iskljucivo za promociju njihovog endzina koji prodaju.

2 Likes

IMG_20200416_155922


Remaster umesto potpuno nove igre… Moguće da će posle remastera najaviti novu igru. Definitivno neću kupiti…

Bogami, kod mene je must buy na Switchu.

1 Like

Steta… Ovekicao sam novu igru kao verujem i vecina al svakako cu opet odigrati ovo po ko zna koji put. Znam da ce dosta toga poboljsati i napraviti profi grafiku al moram da pomenem da za c1 ima brdo modova uz koje grafika moze brutalna da bude. Bolje bi im bilo da ovo ide po nekoj veoma povoljnoj ceni. I za kraj samo da pomenem za one koji se mozda ne secaju il ne znaju ali posle 2007-me i izlaska za pc igra je 4 godine kasnije izasla za ps3/x360 i kostala je 20$.

1 Like

Glupost, zasto bi iko platio vise od 0.5e za nesto staro i prefarbano. Aj da dele dzabe pa ok.

Ili torrent download? :grin:

1 Like

pih… u jednom ludom trenutku sam se ponadao da rade neku vr verziju.

Jedino nemam na ms store prvi dio a drugi i treći sam odavno kupio tako da bi možda mogao da to sad odradim

Ako ga okrece a nisi probaj. Meni je bio dobar tada.

1 Like

Sad nesto bzvz razmisljam ovaj crytek bi ms-u legao samo tako kad bi hteli/mogli da ga kupe. Neki novi crysis/ryse/nesto trece s brutalnom grafikom i magijom koju ovaj studio ima kao ms eksluziva bi bilo vrh. Otvaraj se MS bre.

Nis od toga, prejak je to IP i nece ga se tek tako odredci. Ista prica kao Sony i Konami.

Pa ne znam koliko je prejak posle ovoliko godina. Definitivno ako ne kupe mogli bi finansijski da potpomognu novi deo, dosta para njima PC igračima opet merilo šta može PC i milina jedna…