Eksterni disk prikačen na XBOX RGH problem

E ovako imao sam eksterni disk od 1,5 TB prikačen na Xbox RGH imao je dve particije jednu od 1,2 (FAT32) na kojoj su bile igre i drugu (ostatak) NTFS gde sam držao podatke (filmove, muziku itd.). Problem je nastao kada sam zamenio taj disk sa modelom od 4TB. Taj novi disk sam podelio na dve particije od po 2TB - jednu sam formatirao sa FAT32, a druga je NTFS. Jedino što sada kada ga priključim na Xbox, u Aurori pise da detektuje disk, refresuje ga i mount-uje ali kada odem u file menager ne vidi ga! Da li zna neko šta da uradim?

Molim vas potrebna mi je pomoć baš imam dosta igara na tom disku, šteta bi bilo da ne mogu direkt da ih pokrećem sa xbox-a… :frowning:

Jel si podesio mozda putanju odakle da prepoznaje igre? Ono u content setings, pa path setings i tu pronadjes lokaciju foldera gde su ti igre i aplikacije i onda podesis depth u zavisnosti koliko podfoldera ima kako bi skenirao sadrzaj unutar svakog foldera. Ako si me ista razumeo. :slight_smile:

Druže itekako sam te dobro razumeo, ne koristim od juče Xbox. Pitanje da li si ti mene dobro razumeo? :slight_smile: Dakle putanja mi je sada najmanji problem, iz File menager-a u Aurori on treba da vidi dodatni HDD - nakon toga se podešavaju putanje itd… E tu ga ja ne vidim - iako mi ispiše poruku kada ga povežem da je disk povezan (ono “refreshing, mounting” ili šta već…).

Rešio sam problem - u pitanju je bila razlika između struktura particije: MBR (Master Boot Record) i GPT (GUID Partition Table). Naime pošto sam formatirao disk pod Windowsom 10 automatski je napravio GPT particionu tabelu (po default-u). Xbox prepoznaje samo MBR particije tako da sam problem rešio tako što sam opet morao da brišem particije i formatiram disk od nule. Malo veće cimanje, ali reših problem - možda nekome pomogne ovo da se ne muči kao i ja.

Što se mene tiče može LOCK teme.

RESENO