Evil Dead: The Game

Ok, mene ovo raduje. :smiley: Jedva čekam da probam :smiley: “If you’re a dick” :joy:

1 Like

Ne kapiramsamo da li to kontrolises i lose i dobre likove?

Pa možeš da biraš da li ćeš da budeš dobar ili loš koliko sam skapirao :smiley:

1 Like

Koliko sam voleo ovaj film. Kada se setim video kaseta :grinning:

2 Likes

Preorder pao na Arg za 500 din :joy: Pa kakva god da je, igraće se za te pare čisto da vidimo šta će biti. S obzirom da su vratili sve glumce da daju glasove svojim likovima i da usko rade sa developerima na ovoj igri, možda i ispadne da valja. Lepo izgleda grafički, samo da je ispeglan i fluidan gameplay i to je to. Videćemo (videću pošto sam jedini ovde koji će da igra ovo :joy:)

3 Likes

Za 5e stvarno se isplati kakva god da je. :slight_smile:

2 Likes

Prilično sam iznenađen kako ovo izgleda, imao sam baš niska očekivanja ali ovo izgleda miljama bolje nego Dead by Daylight. Videćemo još šta će ispasti na kraju, ali za sada mi se itekako sviđa ovo što vidim. :smiley:

Ja Dead By Daylight bas igram godinama i super mi je. Za ovo sam cuo ali nisam ispratio koncept igre, ako je slicno Killer / Survivor definitivno vredi probati.

Igram i ja DbD ali bagova imaju koliko ti duša hoće. 1000 puta se dešavalo da me ubica klepi s druge strane prozora kad sam na nekih 5m udaljen ili još bolje - preskočim prozor i padam sa nekog sprata i u pola pada me obara ubica koji me je “udario” sa druge strane zida i ostao na spratu. Sad sam obrisao igru da se malo iskuliram od nje :joy: Igram kao ubica pre neko veče, uzmem build sa Myers-om da stalkujem kroz zid i vidim gde su, nemam otkucaje, nemam ništa i likovi me vide kroz zid, mašu i sl. Ajde nebitno, oborim jednog, okačim ga i jurim se sa još dva lika. Četvrti lik je za to vreme radio prvi generator i uradio ga. 30 sec kasnije je lik sam uradio drugi gen. 30 sec kasnije treći gen, isto tako četvrti… Ja gledam i ne verujem šta se dešava i kako je to moguće da je lik sam za dva min ispeglao 4 generatora. Partija trajala 5 min otprilike, svi pobegli, život je lep, meni i dalje ne ide u glavu šta se tu desilo. Tako da je pao delete malo :joy: Ovo neće da ima taj koncept baš, ubica će da bude više u fazonu da im postavlja neprijatelje, zamke, zaposeda određene neprijatelje itd. Nešto nalik Resident Evil što je pokušao sa onim multiplayerom.

To za duzinu udarca ima i perk, da kad zamane duze ide prema tebi :grin: a ovo za Myersa ako nisi uzeo Offerings za zatvorenu mapu, dzaba si krecio jer mu je Ms uzas. Ja kupio Pinheada da igram, malo reci da zna iritirati survivore sa lancima, danas je Legion dobio buff tako da ga mozda kupim i probam. :blush: ako igras nekad javi pa mozemo zajedno da bezimo :grin:

Ma nema kud da ide kad zamane jer je bio iza mene jedno 5m i ja preskočim prozor i padam sa sprata i odjednom me lik obara u letu, a stoji na spratu i dalje :joy: Ili ja preskočim prozor i odmaknem se već solidno i lik me obori dok stoji sa druge strane prozora. Imam i klipove čak sa takvim situacijama ako se dobro sećam. A ovo za mapu, bila je ona bolnica, zatvorenije od toga nije moglo :joy: Možemo da igramo kad je vratim opet :joy:

Odigrao sinoć par partija :smiley: Bio sam spreman na clunky kontrole ili frame dropove, pop in, a i generalno ne baš neko gaming osveženje naspram Dead by Daylight i njihovih bagova na pretek. I bio sam spreman kao fan franšize da malo progledam kroz prste ali moram da priznam da sam bio pozitivno zatečen onim što sam video. Igra izgleda prelepo, stabilan frame rate, jeziva muzika, napeta borba, u svaku kuću može da se uđe, svuda može da se zaviri, one stare poznate lokacije, prosto mi je neverovatno kako su ispolirali ovu igru. :smiley:
Može da se igra sam protiv ai, može sa drugim igračima protiv ai i može sa drugim igračima protiv jednog igrača. (to još nisam probao)
Ušao u tutorial prvo da vidim kako sve funkcioniše i u par navrata sam se iscimao u onoj jezivoj atmosferi kada su iz kukuruza počeli da mi iskaču. Ili dok sam istraživao neku kolibicu, čuo korake iza sebe i kad se okrenu, vidim kroz prozor samo kako je nešto protrčalo i lik bukvalno šprintao na mene direkntno u kolibu. E tu sam se odseko :joy: Neka napeta muzika ide kad akcija krene, a najgore je kad akcije nema, a ide ta muzika i onda samo čekam kad će da mi izlete.
Kada se igra sa 4 druga igrača, svako bira svog lika sa svojim određenim sposobnostima (neke stvari se otključavaju tek nakon određenog levela), na mapi su itemi za lečenje, šibice, neki manji shield da ga tako nazovem koji se smanjuje nakon udaraca neprijatelja, municija, specijalna oružja, melee oružja, ranged oružja, baš ima svega i svačega.
Dok sami tumarate mapom da nađete 4 dela mape kako bi se otkrile lokacije stranice knjige i bodeža (koji nakon aktivacije morate da pokrivate jer svi se sjate da unište to) sanity level opada, tj insanity raste i kad skala dođe do određene tačke kreću jump scare-ovi da se priviđaju i jedini lek je da se upotrebe šibice na određenim lokacijama i da se upali svetlo gde ceo tim može da se skupi i spušća pritisak :joy: A kad skala dogura maksimum, onda vas zaposeda demon i nemate kontrolu nad igračem već samo gledate kako vaš igrač juri na ostale saigrače da ih ubije dog vas neko ne klepi pa vas vrati u normalu. I sinoć mi se desilo da je moj insanity level naraso na max i kad sam postao zao, ovaj moj pobio ceo tim i tu nam bio game over :joy: Ali baš luda zabava za ovakav žanr igre s obzirom da su sve druga failovale maltene :smiley: (Osim DbD :unamused:)

2 Likes

Ja sam probao Friday 13th neki dan i nisam odusevljen, opet Dead By Daylight igram bas puno i razmisljao sam se ovo da pocnem al nikako da sednem i pogledam kako izgleda igra i na koji fazon radi u poredjenju na Dbd. Jel ima crossplay?

Pa recimo da je dosta bolje od Friday The 13th, ali koncept je isti da igraš iz trećag lica i lutuješ po mapi. Samo što su ovde mape dosta veće i imaš i vozila čak. Ima crossplay. Još ću da igram pa javim ostatak utisaka ali za sad mi je pozitivno sve, i nije baš naivno jer češće ginemo nego što pobedimo, uglavnom jer se svi razdvoje ali sa ekipicom kontam da je super.

Evo kako izgleda igra, već par večeri samo ovo igramo. :smiley: I vidim da je Gamesradar dosta nahvalio, uglavnom su svi iznenađeni kako igra izgleda i radi i imaju pozitivne komentare.

Grafički je miljama ispred Dead by Daylight i sličnih igara. :slight_smile:

1 Like

Grafika sabija,nema sta. Krenuo da kupim i odustanem,gledam killer side najvise i ne kontam nista. Ima li neki tutorijal sta je poenta kao killer? Takodje kao survivor jel imas neke stvari sto treba da uradis da pobegnes kao u dbd gens ili sta?

Edit : gledam sad neke klipove , survivori imaju staminu,armor, health i valjda fear. Idu zajedno i resavaju misije kako bi “pobedili” ?

Killer ; trci kroz ove crvene orbove i skuplja ih kako bi postavljao trapove,a oni su isto obelezeni crvenim na odredjenim delovima mape i kad pridju survivori oni se sami aktiviraju? Usput levelujes se kako bi napredovao u igri, obe strane isti fazon.

Iskreno ovo sam za sad samo pohvatao,jbg nova je igra i malo je konfuzno. Rekao sam liku sto prodaje igre da mi uzme na argentini pa da probam,mislim da je 800 din

Pa da, trebate da nađete 3 dela mape koji su raštrkani. Nakon toga se otkrivaju lokacije stranice iz knjige i bodeža i onda idete to da aktivirate pa da branite to određeno vreme od talasa neprijatelja. Ima dosta finesa i svašta nešto što ni ja još nisam pohvatao. Ali kao ubica biraš između 3 vrste demona. Ne znaš gde su survivori dok se ne oglase, a u međuvremenu skupljaš orbove razbacane po mapi da bi mogao da postavljaš zamke, zaposedaš demone, da šalješ na njih itd. Takođe kad zaposedneš demona ili dozoveš jačeg demona, ti onda igraš sa njim dok ga ne ubiju i onda skupiš poene pa se prebaciš na drugog demona. Zahteva malo taktički prilaz ali je super odrađeno. Drugar i ja igramo već par večeri i baš je napeto. Dođe ti kao zombie mod sa zadacima koje trebaš da uradiš i nije nimalo naivno mogu ti reći. Od svih partija ja mislim da smo možda samo 3 pobedili.
Inače sve ih leveluješ ponaosob, svi imaju drugačiji set skilova i ultimate-a, neko može da leči ceo tim, neko može da koristi motornu testeru itd. Loot nalazite po mapi, po kolibama itd. Što duže traje partija, demoni su sve jači. Imaš gomilu finisher-a i imaš tutorijale i za survivora i za demona. Takođe imaš i neke solo misije da prelaziš offline. :slight_smile:

Nista uzecu je danas ,pa cu probati :slight_smile:

1 Like

@NmY jesi igrao killera? Sad usao u tutorial malo i kad si u onoj pocetnoj formi da skupljas orbove i stavljas trapove bukvalno ga tesko kontrolisati kad skreces, vidim da sensitivity nema da se podesava to i normalizuje. Nekad kad se zaletim prodjem pored orba ne mogu skrenuti

Edit : prvi mec odigrao, vreme isteklo do kraja skroz

Kombat bas zajeban

Osim trapova da postavljam,plasim ih nista drugo nisam uradio.

3 wina za sad, sta znam za sad je da kazem ok ali sigurno jos nisam skapirao igru najbolje, combat i health bar isto