Evo što nas čeka u Uncharted: The Lost Legacy

Kome se neda čitati(sram da ga bude :smile: ) barem ovo da odvojim.

““Predstavnici Sonyjevog studija su prvo objasnili jednu nedoumicu - ovo ipak nije ekspanzija za Uncharted 4: A Thief’s End već samostalna igra, odnosno samostalni spinof.”” @padawan :+1:

[quote]#Chloe i Nadine idu u Indiju, a saznajemo i zašto.

Nakon što je Naughty Dog na jučerašnjem PlayStation Experience eventu otkrio Uncharted: The Lost Legacy, predstavnici Sonyjevog studija su prvo objasnili jednu nedoumicu - ovo ipak nije ekspanzija za Uncharted 4: A Thief’s End već samostalna igra, odnosno samostalni spinof.

Nadalje, saznali smo i prve detalje o priči, mjestu radnje i mehanikama koje fanovi mogu očekivati vidjeti u sljedećoj Uncharted igri.

Kreativni direktor studija Shaun Escayg je tako potvrdio da će se radnja u Uncharted: The Lost Legacy odvijati nakon događaja iz Uncharted 4: A Thief’s End, a gameplay sekvenca koju smo vidjeli u prvom najavnom traileru za igru koji možete vidjeti iznad se nalazi na samom početku nove avanture Chloe i Nadine.

Nadalje, Uncharted: The Lost Legacy će biti smješten u Indiju, a Naughty Dog scenarist Josh Scherr je rekao kako će se developeri ovoga puta “itekako baviti” s hinduizmom i mitologijom vezanim za ovu regiju.

Redatelj nove Uncharted igre Kurt Margenau je također dodao kako lokacija koju smo vidjeli u prvom traileru za igru neće biti jedina koju će Chloe i Nadine istraživati tijekom svoje nove avanture.

Escayg je naglasio kako je The Lost Legacy prvenstveno priča o Chloe te će igra iz tog razloga biti tematski znatno drugačija od prva četiri nastavka serijala koji su bili fokusirani na Nathana Drakea. Neovisno o tome, Uncharted: The Lost Legacy će se i dalje baviti s klasičnim Uncharted lajtmotivima pa shodno tome možete očekivati epsku avanturu na egzotičnim lokacijama vođenu neizbježnim lovom na blago.

Konkretnije, Chloe će u The Lost Legacy tražiti blago znano kao Tusk of Ganesha.

Što se gameplaya tiče, Margenau je rekao kako Chloe ima svoju vlastitu “borilačku osobnost” te njen stil borbe neće biti tako “surov” kao onaj koji karakterizira Nathana Drakea.

Margenau je također komentirao i dužinu igre, rekavši kako će Uncharted: The Lost Legacy “biti duži od The Last of Us: Left Behind ekspanzije, ali kraći nego što je to bio Uncharted 4: A Thief’s End.”

Za kraj, redalj igre je otkrio i kako fanovi mogu očekivati slični “otvoreno linearni” dizajn mapa kakav smo vidjeli u četvrtoj Uncharted igri. Dapače, saznali smo kako će The Lost Legacy čak imati i nešto veće i raznovrznije mape, odnosno levele od svojeg prethodnika. Drugim riječima, očekujte pregršt vožnje.

[/quote]

2 Likes

Cek, jel pomenuo iko kako se Kloi i Nedin uopste znaju? Od svega, mene to najvise muchi.

Ne bi znao… @n00dle. Evo ovde - ova 6 linka - likova sam ti samo postavio kao primer, inace tu mozes naci od svakog lika celog Uncharted serijala autobiografiju svakog likova posebno, i celu pricu od 1 - 4 dela, pa probaj pogledati.

Inace za onoga ko nema u planu igrati Uncharted serijal, a zeli znati-procitati kompletnu pricu…odlicno je ovde sve opisano…preporuka.

http://uncharted.wikia.com/wiki/Chloe_Frazier




Ali kako god, vezano za Chloe kao glavnog protagonisu u igri, nije mi to to, bez Drake-a, ne sumnjam da ce i dalje igra imati isti smek Uncharted serijala, ali Drake je Drake.

Isle su zajedno na folklornu sekciju? Mislim, kao da je tesko napraviti uverljivu sponu u backstory-ju izmisljenih karaktera :smiley:

Hah. Al ne volim te serijale gde na kraju ispadne da svako zna svakog, srecu se svugde po svetu neprestano, svi imaju zajednicku proslost.

U njihovu odbranu, i jedna i druga su placenici (valjda?), pa su verovatno makar cule jedna za drugu tokom godina. Mozda tako.

Pre ce biti da im se nije pravio ceo nov hero-model, sa sve novim glasom. Lakse je Nedin dati pundju.

1 Like

Na primer. Mada, ne znam kako ce od Nadine da naprave dobru devojku od anti-heroja.

Eh, barem je pokazala nekakve principe u glavnoj igri, ako se dobro secam. Samo je htela da obavi posao i dobije pare.