FIFA 21 Trailer PS5/Xbox Series X

Ajmo @padawan preorder next gen-a :joy:

https://youtu.be/affGlInlThk

1 Like

Prvi put ozbiljno razmisljam da ne preorderujemā€¦ previse vremena i nerviranjaā€¦

PC old gen :rofl:

Ne vidim na zalost nista toliko specijalno nextgen u trejleru.

Najavljuju i da cemo osetiti sutiranje lopte preko dualsensa, opet, ne narocito koristan gimmick koji ce verovatno biti zanimjiv dve-tri utakmice, pa ce morati da se iskljuci zbog ustede baterije.

Inace, za EA bi bilo interesantno da iskoristi Sonijev patent biometrijskog pracenja uzbudjenosti igraca. Znamo vec da su utakmice manje vise skriptovane, ovo im nudi direktniju mogucnost sakupljanja podataka u cilju manipulacije. Ali, to nema MS, tako da nista.

Kada beŔe stize nextgen patch?

Trebalo bi 4 decembraā€¦

Imam fifu 19 i fifa 20 je dostupna od skora na gamepass-u. Isplati li se kupovati? Ako je neko pratio next gen razlike?

Ma kako da ne, sve oni jadni naivniā€¦

image

1 Like
1 Like

Pa dobro manje viÅ”e, ali sve doprinosi lepÅ”oj atmosferi. Videćemo u petak kada izađe update.

Ja je kupio malopre za ps5. Znam da nece doneti nista novo, ali ne probati fifu na ps5 jednostavno je nemoguce :grimacing:

IzaÅ”ao next gen update dan ranije, upravo ga skidam, 35 gigaā€¦

Javi kakav je, da znam da li da skidam :joy:

Å to ne bi skinuo svakako?

Ma salim se, posto se svi zezaju da ce biti isto kao i pre :grinning: ja sam bas pre neki dan uzeo bas zbog ovog nect ven patcha tako da svakako skidam.

1 Like

Jbt ne mogu da opisem osecaj na ps5 dok igram novu fifu. Pokusavam da istrčim dok me protivnicki igrač povlači za dres a adaptivni triger se stegao do kraja, trebalo mi je par sekundi da uspem da stisnem triger do kraja i pobegnem, bukvalno kao da te stvarno neko vuče pa ne mozes krenuti :joy: svaki start ili sudar, kao i Å”ut se oseti, ne mogu rečima da vam opiÅ”em ali odigrao sam partiju fife 19 na Xbox one X-u posle igranja na ps5 i mogu reći da ovo zaista, zaista vredi. Mnogo deluje prirodnije sve na terenu. Top je, iako nisam preveliki fan fife.

Da, jos jedna stvar koju sam primetio je da su face uradjenje top, i da golmani deluju mnogo prirodnije, upravo kao na pravoj utakmici, sto ide toliko daleko da ne mogu da odbrane skoro sve kao ranije. Udarce glavom, ako nemate u odbrani nekog visljeg, najebali ste :grinning:

3 Likes

Nemam adaptivne trigere ali sve ostalo potpisujem :grinning: