Fortnite

Zanimljiva igra i jos za.dzabe :smiley:

2 Likes

Jel igra neko?

Probacu ja sutra da vidim kako je. Mada posle dote2 nemam zivaca vise za pvp. :sob:

Dota 2 je teamplay. Ovo zavisi iskljucivo od tebe :smiley: ja od 5 odigranih partijabu 3 sam bio u top 10. Prvu umro prvi a drugu sam bio 15…deluje zanimljivo…mada pubg kad dodje na xbox…ubice fortnite

Da li nekome ova igra radi…ima fps od 10…hajde rekoh pc pravi probleme idem ne PS4 da probam ma nema sanse da se logujes…razumem ja free je ali ovoliko da sucks…

Na ps4 ima dosta sjeckanja, mislio sam pisati na forumu. Ne znam je li do optimizacije igre, ili je sa serverske strane problem. Cesto ima osjecaj da igra ispusta frejmove i/ili server pokusava da predvidi poziciju igraca, pa nakon sinhronizacije te premjesti na drugo mjesto.

Svidja mi se koncept, ali je igra previse brza da bi bila uspjesan battle royale, te je previse lako ubiti nekoga da bi bila veci konkurent PUBG-u

Primetio sam da kada je startujem na PC zauzima oko 90% rama…i kada izadjes iz igre ostaje tako…jedino posle restarta se pc stabizuje…toliko od mene unistall pod hitno

Mozda koriste resurse za mining :smiley:

Ocajna optimizacija, ali odlicna igra

Na xo?

Gledao sam Gameplay i igra je vise stekanje nego pucacina… krijes se dok se drugi ubijaju i na kraju se nadmudrujes sa jos 3 - 4 stekare… Hibrid Minecrafta sa puskama .

Dacu sansu igri i probacu je,pa mozda promenim misljenje ali ne ocekujem bog zna sta.

Posle par odigranih partija skontao sam da kad glumim ramba i ubijam koga stignem umrem brzo…a dok se kampujem budem u top 5. Doslo je do toga da kad vidim lika u daljini idem u suprotnom pravcu da se ne sretnemo haha

Bas sam gledao gameplay malo na netu i vidim da svi likovi koji zavrse prvi imaju u proseku od 3 do 5 ubistava. Retko preko toga.

Kao sto Marko rece uglavnom ides u drugom smeru kad vidis protivnika. Ja posle Battlefield 1 i Titanfalla ako ne poginem u prvih 15 igraca smatracu to uspehom :wink:

Kako je ovo nekome interesantno? Poginuo sam kao 56-a osoba, ubio jednog lika i poginuo pre nego što sam išta pametno uradio. Više vremena provedem u čekanju da igra počne no u samom igranju… Odigraću jš koji put, ali mi za sad deluje kao jedan od onih momenata kad pomislim:

2 Likes

Kad udjes u top 15 videces zasto je interesantno :smiley: (bar meni)

Stigao sam do top 18, najviše zbog toga što sam završio u nekoj vukojebini, na kraju me oluja smakla, a nisam nijednu živu dušu video? Se to računa? :smiley:

Still, smorim se ko bulja kad tako ne naiđem ni na koga.

Jesam, tad sam završio od 20-60 mesta. I opet se smorio ko u retko kojoj igri. :smiley: Valjda nemam dovojno strpljenja za to štekanje.

Probao sam juce, odigrao jednu partiju zavrsio 4. i to zato sto sam kasno iskocio iz Aerobusa i doskocio u nekoj sumi jedva nasao neku kolibu i u njoj shotgun. Ubio sam jednog nesrecnika koji je tu zalutao kao i ja.
Posle kad se onaj krug smanjio skinuo me neki lik sa snajperom. Smorio sam se kao Lav u zoloskom vrtu. I obrisao igru.

Sto se tice Pucacina BF1 i Titanfall 2 su meni igre a ovi mincrafti sa puskama no no…

2 Likes

Jel igra neko ovo?
Igra postaje sve bolja i bolja…patchevi lete kao ludi svaki drugi dan po par GB…vidi se da rade na igri…
Dodajte na PSN YouGotPwned996

2 Likes

Moj sin igra ovo sa društvom i koliko sam gledao onako sa strane, ne deluje uopšte loše. Ako se igra u ekipi može da bude jako zanimljivo. Šteta što je samo jedna mapa.