Forza Motorsport 8

2 Likes

Pa jedino vizuelno poboljsanje po meni mogu da budu staze i njihova dinamicnost (da nije sve onako mrtvo okolo u 2d) jer ja stvarno vise i ne primecujem razliku sto se tice automobila itd. :smile: Mislim da su udarili neki plafon sto se toga tice i usavrsili maksimalno. Pocece da mi izgleda kao fifa i sl. (samo bolje naravno) gde svaki sledeci deo moze da bude kao dlc. :grinning: Mada opet, raytracingā€¦ :thinking:

Sledeća Forza Motorsport igra će sigurno biti platforma koja će trajati pet godina i stalno se razvijati (kao GT Sport). Što bi značilo stalni upgrade vozila, staza, endžina, modela, prezentacije, itd.

1 Like

Lol, pa ovo viŔe nije rumor :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Brale Ŕta je igara u oktobru:
Forza, AW2, AC: Mirage, Spiderman 2

3 Likes
3 Likes

Obožavam Forzu Motorsport, jedva čekam da izadje ovo čudo. Horizon je dobra igra ali me nije dtžala kao forza 6. Srčam se da sam tamo nabudžio nekog Mitsubishi Evo i samo njega pržio. Ovakav tip mi viŔe leži.
Jedno off pitanje: Da li je Gran Tourismo pandan Forzi Motorsport?

Jeste, doduse s obzirom na to koja je igra starija, mislim da je FM pandan GT :joy:

Mislio dam po gameplayu čemu je GT sličniji. Ako mu je gameplay kao u FM da ga stavim u wishlist :sweat_smile:

Jeste Gran Turisimo je nalik simulaciji kao FM.

1 Like

Nije loŔ GT ali vidi se da je fokus na multiplayeru SP ti maltene dodje kao poduži tutorijal za MP igranje. :joy:

1 Like

E to je tužno vec. NiŔta od wishlista onda :rofl:

1 Like

Jbg, E Sport. :rofl:

Forza Horizon ume malo da smara kad često forsiraju off-road (jasno mi je da je otvoren svet i da trebamo da jurimo kroz njive) ali 80 poÅ”to online mečeva se svodi na off-road u nekoj mizernoj klasi vozila i jako retko se desi da je neki street race gde je 100% staze asfalt. I u kampanji takođe, mnogo veći akcenat na off-road. Zato mi možda viÅ”e prija motosport nekad. Gran Turismo bih voleo da probam ali mi je neÅ”to ostalo u glavi da su ga satrli sa mikrotransakcijama i da treba jako veliki grind za neke bolje automobile. Ne znam kakva je situacija sada.

1 Like

Pa ti budi pro. I odgledaj ovaj film da se malo nalozis na simracing. :sweat_smile:

image

uzgred znam da ti to nije bitnoā€¦ jer ni sam nisi svestan kakav dozivljaj propustas i za 20 godina ces reci jbt kako je ovo dobroā€¦ ali GT u VR-u je zaista fenomenalan.

1 Like