Game of Thrones S08

Odgledao prvu epizodu sezone 8 Game of Thronesa sjajna epizoda za uvod, vec se vidi da ce biti ludilo u narednim epizodama, sad valja cekati sledecuā€¦

Ja sam jedan od retkih koji nije pogledao nijednu epizodu games of thrones izgleda.

2 Likes

Nisam ni ja gledao, a da budem iskren ni ne vuce me nesto da je gledam. :slight_smile:

Nisam ni ja, niti planiram.

obrazlozi(te) zasto?

2 Likes

Ja sam pogledao prvih 5 sezona i batalio, previŔe vremena mi oduzima a sve se desava u prvoj i poslednjoj epizodi, mnogo razvucene epizode bez nekog smisla, pritom je sve otislo u nekom pravcu koji mi je totalno bezveze, ostali su u seriji samo glumci koji me ne zanimaju. U sustini ima mnogo boljeg sadrzaja za koji bih pre izdvojio svoje vreme, da ga imam na pretek mozda bih i nastavio GoT.

U seriji je i fazon sto ima previse likova i zapleta i to sto je komplikovana radnja, treba dosta paznje da bi se sve pohvatalo ali ako sve shvatis kako treba odlican je osjecaj, za vecinu glumaca nisam ni znao dok nisam poceo gledati seriju ali glumci su vrh i nije slucajno sto je najgledanija i najnagradjenija serija svih vremena.

1 Like

Da serija je dobra po meni, gledao sam i bolje ali, nije za svaciji ukus to je sigurno.

Vec neko vreme pratim projekcije art filmova po Bgu i slicno, cesto ostajem na diskusijama i interesantno mi je da se ta serija vise puta pomenula medju rediteljima kao totalna glupost za siroke narodne mase. Ne delim njihovo misljenje u sustini ali mi je jako interesanto da ju je popljuvao( na bas popljuvao u pravom smislu te reci) u kolarcu na razgovoru jedan Dusan Makavejev.

Mene ne privlaci jer sam vidjao mnogo bolje i kvalitetnije serije po mom ukusu o kojima nije trubio skoro svaki lik i njegova devojka na svakoj drustvenoj mrezi o tome kako ā€œzima stizeā€. Jednostavno me odbija kad se svi uhvate za jednu stvar i jos pocnu da me taguju na foru ā€œOnaj jedan drugar koji ne gleda gotā€ i sl budalastine. Da cekam dve godine za 6 epizoda jer je njima tako dunulo, svesni su koliki im je publicitet i izivljavaju seā€¦ Ne znam sta sam juce jeo, a ne da se setim sta sam gledao pre dve godine. Kao sto rekoh, ima mnogo kvalitetnijih serija samo sto nisu imali budzet kao sto ova serija ima. To sto svaki drugi lik gine u seriji pa je ā€œnepredvidivaā€ nije nista revolucionarno po meni. Da ne ispadne da pljujem seriju ovde, ali jednostavno me odbija kad vidim kako tretiraju fanove. Ali super za ove sto gledaju, imaju zanimaciju danas, pola kolega trci s posla kā€™o da im se zena porodila.

3 Likes

Ne vuce me serija uopste, a moguce da je i zbog dvojice drugara koji su mi se na glavu popeli sa tom serijom. Izadjemo negde 24/7 slusam o seriji. Ne kazem da je losa samo me nekako ne privlaci.

Ja neću da kvarim sebi užitak i da cepkam poslednju sezonu.
Isključujem se iz svih spojlera i čekam da izadju sve epizode, pa onda za prvi vikend posle izlaska poslednje epizode, sedam i sve gledam u komadu :smiley:

Kad se čekalo 2 godine, može i ovih 1.5 mesec.

Sjajna serija po meni, a Ŕto se tiče ukusa, oni su uvek različiti. Ja lično volim fantasy i SF serije, joŔ ako ima intrige, brutalnosti, politike i novca, samo je plus, tako da je meni GOT super.

1 Like

Ocekivao sam da ce neko ovo da napise. Dve epizode odgledao i batalio. Ne svidja mi se i kraj, uostalom niko tebi nije odgovarao na pitanje nego je covek iznad pitao za razlog. Mozda nekad dam sansu kad bude izaslo sve sto treba da izadje za tu seriju i kad sav hype prodje. Doduse ja i nisam merodovan mozda jer mi ni Gospodari Prstenova nisu legli isto.

U 2 epizode si mogao samo da skontas da imaju 2 snazne porodice i nista vise hahah iskreno, i ja sam se dvoumio da pocnem ali kad sam poceo nisam stao, za mene najbolja serija ikad i zauvijek.

2 Likes

Pa da. I to sam poceo jer sam video da Jason Momoa glumi u seriji, on mi je bio gotivan kao glumac pa ajde. (no homo) :grinning_face_with_smiling_eyes: Vise gotivim istorijske serije nalik Spartacusu, Vikinzima, Knightfall-u i sl. Nisam previse zagrejan za fantasy bica, osim ako nisu u igrama. :slight_smile:

Jel sinhronizovano :joy:

Juego de tronos, zvuci kao cheap ripoff :joy:

5 Likes

Ova epizoda me samo podsetila da uvek prvo ide zakuvavanje pa tek onda akcija.

2 Likes

Jedva čekam da se ovo zavrÅ”iā€¦ Na poslu samo o ovome i svako ima svoju verziju.

Propustio sam taj talas kad je krenula prva i druga sezona a kasnije mi se nije dalo da nadoknadim 200 sati pred tv-om da bi gledao neku seriju sto neko rece za siroke narodne mase.

Uvek sam imao dozu odbojnosti prema necemu sto vole siroke narode mase tipa, otvori se Promenada svi jure tamo ili Outlet u Indjiji svi idu tamoā€¦Kad izadje domaci film i ljudi koji idu jednom u tri godine u bioskop mi pricaju kako treba da odem kao waoo film je znas ludilo u bioskopu je to dozivljaj. Maaa daaa