Game Pass Ultimate za PC

Ljudi imam jedno pitanje vezano za Gamepass Ultimate .

Posto vidim da ima nekih igara samo za PC u Gamepassu a voleo bih da ih odigram i na kompu.

Vidim da moram da imam Win 10 na kompu. E sad moje pitanje je jel moze Narodna verzija Windowsa 10 ili mora da bude legalna?

Ako je neko probao,petljao se sa ovim bio bi zahvalan na informacijama.

Mora desetka zbog prodavnice jer sa nje skidas aplikaciju Gamepass.

Radi store i na krekovanoj verziji bez problema dok god je win lepo aktiviran. Nisam sto posto siguran al mislim da neces imati nikakvih problema.

1 Like

Citam da moze desetka da se skine i instalira bez aktivacije da li onda radi uopste taj store i jel moze da se aktivira?

Edit: Evo ga stormi objasni. Moracu da probam. Jel imao neko provereno iskustvo?

Ako si instalirao win i aktivirao ga sa nekim tool-om kao sto je kms ili slicno neces imati problema

Imao ja provjereno iskustvo. Trazi ti da instaliras sve update za win 10 i skines Beta Game Pass za PC. Ako nesto ne bude valjalo, obrisi download folder u win updates (meni je @Akiris ovo otkrio, ne sjecam se tacne putanje).
Poslije toga mozes da igras.

Mali disclaimer, ja sam uplatio game pass ultimate, pa morao da radim update win10, pa kad sam instalirao sve, i dalje me slalo da kupim Gears 5, nissm mogao da instaliram. Otvorio se Pedja za nalog, tako da sam se ulogovao na njegov nalog i tako presao Gears 5 na PC-u.

1 Like

Ja sam igrao sve što je sa Game Pass-a izašlo od ekskluziva i za Pc, Forza Horizon 4, Gears 4, Gears 5. To je sve provereno da radi i nisam uplaćivao GPU za Pc. Imao sam krekovanu verziju Windowsa i radilo je, samo što sam ja naknadno imao problema posle sa tom verzijom Windowsa i na kraju kupio ključ i oborio sistem. Bitno je da ti je sve updateovano na poslednju verziju i sve radi normalno. Ako ti ne pokaže odmah da imaš igru nego ti traži da je kupiš, kucaj je u pretrazi i izbaciće ti jednu od verzija za koju ti stoji free. Ili je nadji u tvoj Library (mada se ni tu ne pojave nekad igre iz GP-a) I naravno, moraš da budeš ulogovan na svoj nalog to se podrazumeva. :slight_smile:

1 Like

Btw, na cjs sam mislim uzeo za 13 dolara ključ… Veže se za matičnu i to je to… Nemam nikakvih problema već mesecima… Sve radi kako treba… Sa onim aktivatorima mi se posle nekih update skontalo da nije redovan ključ i traži opet aktivaciju

C /windows /software distribution/ download

1 Like

Au, koje ispale za gamepass…

Kupio 12 meseci golda da ga konvertujem u gamepass, zato sto sto istice u decembru, pa kao, jeftinije je nego 15$ mesecno, 4 meseca ultimate-a za 30 i nesto dolara.

Medjutim setim se, naravno naknadno, da je bila ona fora da se 36 meseci live golda konvertuje u 36 ultimate i da jos uvek radi, ali moras da imas nov nalog ili tako nesto.

Iskopam ja neki svez nalog iz 2010, i kupim jos 3x12 meseci, redeemujem uz pomoc VPN-a 36 meseci golda ali prc, ne moze da se kupi 1$ ultimate-a, dobijam region error.

Kontaktiram customer support, i problem je:

Account region koji je bio setovan na UK, ne znam kako jer sam svuda podesio US, ali mi je customer care operater dao link da promenim, ovo se zove “migracija accounta” i moze jednom u 9 meseci. Kaze, ako ces duze da ostajes u USA, promeni… reko, ma da, vazi…

Problem sa placanjem je da ne prepoznaje nase kartice i paypal, ali sam dodao 5$ pa kao, moze tako da se redeemuje 1$

Ne moze da se konvertuje 36 + 1 meseci trial u ultimate jer je 36 maksimum! Moras da cekas mesec dana da istekne period, pa kada ti ostane 35 meseci, mozes da konvertujes u ultimate.

Sve u svemu, platio ja oko 100e ovu zajebanciju i jos moram da cekam, ali kao da je moguce resenje na kraju.

Dakle, ako hocete to sada da uradite, kontam da ce se Live kodovi razgrabiti ubrzo: redemujte ne vise od 35 meseci, na novom nalogu, i sve mora da bude US…

1 Like

Jel moze taj pass i live i sve to da se deli na dve konzole? Drugar kupio One X a ja cu Series verovatno sada X pa da delimo to na obe konzole.

Da. Tako @ninja i ja šerujemo.

1 Like

Odlicno. Taman cu sada da ga malo bocnem da uradimo to, pa neka se on igra, a ja da se pripremim :grinning:

Druže, ovo smo rekli bar desetak puta do sad. Ti si bar duže na ovom forumu, ili si bar trebao da pitaš ako nisi siguran.

Ma, setio sam se da ima neki maksimum, i da jos uvek radi ta fora sa 1:1 konverzijom, ali prekasno. Mislim, sacekacu da prodje mesec dana da konvertujem, ionako imam na main accountu do aprila, ali opet nisam siguran da me nece zezati ta aktivacija. Makar je customer support bio dosta od pomoci. Bice samo fora ako za mesec dana ne moze vise da se konvertuje gold, i ukinu tu akciju, tacno cu da se ubijem.

Neće, mislim da to nije ni akcija nego feature, tako je bilo od uvođenja Ultimatea pa do danas, nema razloga da ne bude i u buduće.

Hm, razlog moze biti Bethesda, ali nadam se da si u pravu…

Nisi čak trebao ni mijenjati profil, čak iako si konvertovao gold u Ultimate prvi put, jednom kad ti Ultimate istekne možeš konverziju ponoviti ponovo pod istim uslovima.

Pročitaj komentare ovdje:

1 Like

Da, medjutim nisam bas bio siguran da ce promocija potrajati do decembra, kao i da ce biti live kodova.

Cekaj meni je istekao gamepass ultimate i ja sada mogu ponovo na gold i konverzija 1:1?