Glasanje! Da li koristite Light ili Dark temu za forum?

Pitanje iz naslova: Koju temu koristite na forumu?

  • Light temu
  • Dark temu

0 voters

4 Likes

Dark jer na amoled manje troši bateriju :wink:

1 Like

Ja belo, navikao, kada odem na neki forum gde je crna pozadina ne mogu da se pokupim, ne kazem da je lose nego konkretno mozda nisam navikao.

2 Likes

Jedno glupo pitanje, gde se menja tema? :slight_smile:

Ja sve živo što je moglo da se prebaci na tamnu temu - prebacih. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

E pa da zato ti je gore ono sto je svima belo crno, jer tebi telefon to odradi. A ako u forumu stavis crnu gore ce ti biti belo :face_with_raised_eyebrow:

Glasao sam za dark, međutim ja recimo držim Light na kompu, a Dark na fonu. Nekako sam navikao na to da mi je sve na kompu belo, od kad znam za Windows.

Strogo bela tema.
Imam problem sa vidom/očima ukoliko je tamna pozadina a beli font.

Iskljucivo light. Dark se dosta koristi u programiranju i to je to. Iako je trpaju svuda, iz mog licnog iskustva i iskustva ljudi oko mene vise se koristi light.

Inace, imao sam iskustva sa dark temama na forumima, i nije tako lose kada se naviknes. Exxtreme 3D forum je bio dark. Rur forum, kao i Emulation galaxy forum. Mislim da bolje radi kada je neka sivkasta nijansa, da nije bas totalno crno.

Ja polako prebacujem sve na dark. Više prija očima i troši manje struje ili baterije. I dalje mi je light mode glavni za komp ali možda uskoro pređem full na mračnu stranu.

3 Likes

Lajt i PC i telefon.

Malo je zavucena opcija za promenu teme, ako se neko pitao kako da promeni…

1 Like

Nisam ni znao da postoji ova opcija dok mi nije izašla ova tema, upravo zbog toga. Ali je skroz cool dark mod, tako da sam prešo na njega :slight_smile:

haha ja isto nisam ni znao da postoji opcija – dosad bela, a evo sad malo vozim crnu da vidim kako mi se svidja :smiley:

Ja vecinu aplikacija i sajtova koristim dark, medjutim XBR forum mi je oduvijek na light i na pc i na telefonu. Moram priznati da dark tema, ali kad je uradjena dobro, tjst kad je neka blago crna(ajd da kazem siva) mi vise odgovara. One pitch black mi bas prave problem sa ocima.

2 Likes

htedoh i ja (posle testiranja od citavih 45 minuta) da sugerisem kako bi mi neka tamno siva vise prijala od crne, al onda forumasi s onim ekranima sto cuvaju bateriju ne bi od toga imali vise koristi…

2 Likes

Samo na XBR forumu koristim dark jer je perverzija :smiley:

I na kompu za windows mode (previse mi bljesti light) a za app je light.

2 Likes

Pa da, ne znam koristi li ko od vas 9gag, onaj tip crne, tjst samo da ne bljesti bas direktno u oci crna boja.

Zamolio bi admine da ne skidaju LIGHT verziju sajta. Meni crna nikako ne godi.
Ako može ostavite obe varijante, pa kome se koja svidja, neka nju i koristi.

3 Likes

Ne vidim zasto bi skidali, eventualno da dodaju neke varijante ako wordpress platforma dozvoljava - svetlo zelena bi bio nice signature touch…