God of War - E3 2016 Gameplay Trailer | PS4

2 Likes

Iako combat vizuelno izlgeda impresivno, deluje mi dosta genericki. Verujem da ce se to promeniti u toku igre.

Other than that, God (of war) Damn!

Vizuelno izgleda sjajno, ali da nema ove markove po sebi, ne bi izvalio da je GOW.

Zasto li su menjali kombat i perspektivu kamere, ovo sada deluje totalno drugacije

Meni se bas dopada sto su promenili perspektivu,jeste cudno za GoW ali mi se svidja…i naravno izgleda prelepo kao i svi ostali…

Za mene je ovo najimpresivniji trejler svih vremena, na trenutke nisam mogao da verujem da ne gledam CG. Na kraju kada su ubijali jelena osetio sam istinske emocije. U deset minuta ima vise umetnicke vizije nego na celoj MS konferenciji. Viking mitologija me cini samo jos vise nahajpovanim. Jedino sto nedostaje je release date. Ovo ce biti igra generacije koja ce prevazici cak i Uncharted 4. Santa Monica nisu ljudska bica. Uopste ne smeta promena perspektive, ako bude ovako dobar i brutalan combat kao u trejleru to ce biti potpuni haos. Haos!

1 Like

Pa naravno da ti se dopada, bitno je da sve prelepo izgleda :grin:

1 Like

Combat je bio najbolji deo, + grafika, a i muzika…ma sve je bilo sjajno, po meni nisu trebali nista da diraju, samo da izbace verziju za novi hardware. Ali ajde, sacekacemo, tesko da GOW moze da bude fail.

1 Like

Daj stvarno odajte nam tajnu koje drogu koristite vi iz sony tabora :smiley:

2 Likes

Nadam se da će izvesti Bait And Switch i da ćemo igrati kao njegov sin. Uz to, za sve što sin uradi piše da je naučena veština. Kratos to valjda sve zna. Mada mi i dalje smeta mitologija koju su odabrali. Odabrali su najgeneričkiji setting koji su mogli.

Svejedno, novi God Of War :slight_smile:

Viking mitologija je sve samo ne genericki setting, videces.

Pitaj Ragnara Lothbrok-a,posle ti sve lepo izgleda:grin:

this…

C’mon :slight_smile:
Izgleda dobro, ali to je za sada sve. Combat ništa specijalno, sam seting i komunikacija ćaleta i klinca je kliše, vikinge su počeli da guraju svuda, valjda je to aktuelno pa ajde.

Meh, u poređenju sa ostalim mitologijama i jeste. Verujem da će ovi iz SM da naprave dobre borbe i ok likove, ali od toliko svetskih mitologija, oni odaberu najočigledniju, i po meni najdosadniju.

Kratos naletio u sumi na Laru Croft, svidjela mu se, rodila mu musko djete koje je uvjek prizeljkivao, on pazi na malog dok mama ganja vanzemaljce na History Channel i uci ga skinning jer “the night is dark and full of terrors.”

Me like it :wink:

Yup, to i ja mislim. Uz to, Kratos je u borbi bio baš trom i vidi se da je prošlo njegovo vreme. Očekujem da ćemo u tutorijalu voditi Kratosa dok uči klinca, onda par godina kasnije upravljamo njime dok on nastavlja tamo gde je njegov otac stao.

Pazi kad se ispostavi da je klincu majka Freja ili neka valkira.

Izgleda da je SSM ovo rekao sinoć/jutros na Live at E3:

Sony Santa Moncia confirmed the following on YouTube with Geoff a moment ago:

- Kratos is the main character, play as him all game

  • Not open world game
  • Norse mythology timeline
  • coming out…“soon”, definitely not a 2016 game

Well, shit. Makar nije skroz Open World.

Klinac umire na pocetku, provereno. Kratos je tragicar i veciti baksuz. Samo smrt sina jedinca moze da ga nagna da prokune bogove tudje zemlje i ponovo krene u surovu osvetu.

2 Likes

Izgleda da si u pravu. Jebiga, hteo sam da se malo odmorimo od nadrkanog Kratosa.

Kao da nismo gledali isti trailer, ja meni je izgledalo vrlo usiljeno, glas Kratosa iskace kao da je neko radio sinhronizaciju, a sto se tice ubistva jelena, nisam osjetio nista. Combat sporiji, sto mi se ne svidja, kao ni sjekirce kao oruzje. Eto, jedino sto mi se svidja je sto igru radi provjeren tim, i sto znam da ce napraviti dobru igru, a ovako na prvu mi je poprilicno bezveze.

E da, Kratos lumberseksualac.

1 Like