Halo Infinite

6 Likes

Ovo izgleda fantasticno…

Samo da nije mmo :smiley:

Grafika lepa, al mi je vegetacija preterano severnoamericka. Sa sve nosorozima.

Ma samo kukam nesto.

1 Like

Obozavam art style ovaj

1 Like

Pogledao konačno u 4K. 60FPS a toliko detalja na sve strane. Gimme gimme gimme.

1 Like

Kladio bih se da jeste. Klasican singl plejer/deathmatch koncept nije im doneo ocekivane rezultate, a nekadasnji Halo studio je razbio sa Destiny-jem.

Moze biti i neki battle royale, pojma nemamo, ali u nazivu se verovatno krije neka dramaticna promena.

U pitanju je nastavak Halo 5 igre, tako da nije MMO 100%. Očigledno je da su nešto promenili, pre svega dizajn i art, ali se čini da će igra biti više open u smislu veliki nivoi u kojima se bitke mogu rešiti na nekoliko načina, kao u Halo 1. Čini se da će i lokalna fauna imati određenu ulogu ili barem je tu da svet ne bude pust i jednoličan. Moguće da su poradili na kritikama u vezi priče nakon H5 i baš me zanima da li će se to nekako oslikati na kampanju. Za mutliplayer, tu sada ostaje da se vidi koji će modovi biti pored klasičnih i da li ima neka promena na tom planu.

Iako se čini da je ovo bila samo više demonstracija Slipspace engine-a, nadam se da ćemo uskoro dobiti neke detalje o tome kada planiraju da izađe. Pošto je neko iz 343i rekao da je igra 100% pravljena za Xbox One, nadam se da je u pitanju 2019,

1 Like

Igra će imati normalan single player kao i do sada i multiplayer. Vratili su stari art style, muzika iz ovog tech demo-a je najsličnija Martijevom radu, i budi tu neku nostalgiju. Sam Fil Spenser je rekao da ga igra podseća na Halo CE u najširem smislu, što verovatno znače ti veliki otvoreni nivoi i velike bitke.

Što se gameplay-a tiče, mnogo, tona ljudi kuka za starom classic igrom bez sprinta, thrusta, dasha, ground pounda, spartan charge i naravno sprinta, smart scope… Ja sam takođe jedan od tih kojima uslovno rečeno smeta to u Halo igri i priželjkujem povratku korenima(Halo 2 ili 3 stil igre). Na prvi pogled to se čini kao ne baš puno bitno ali to drastično menja celu igru, celu koncepciju Haloa. Ono što je jako bitno a mnogi to ne primete na prvi pogled je da gameplay diktira sandbox, samim tim kad promeniš gameplay, moraš njemu prilagoditi sandbox da bi funkcionisalo zajedno i na taj način se gubi Halo magija u konkretnom slučaju. Najobičniji primer je clamber gde ti u Halo 5, promašiš skok ali nema veze popneš se svakako. Dok ranije ako to promašiš gotov si, padaš dole i moraš ponovo, za to vreme izložen si protivniku da te ubije. Spartan ability su doprineli i tome da su velike borbe u kampanji jednostavno dosadne, imamo toliko opcija da se sakrijemo a kao kompenzaciju toga ostavljene su ‘‘sobe’’ gde se spawnuje milion protivnika i onda ih čistimo po 10 minuta. Sprint i ostale stvari su ubrzale igru, samim tim povećale su se opcije kretanja i izlaženja iz duela, a na konto toga većina oružja je OP. Halo 5 BR kakav je bio prvih 2 ili 2 ipo godine je bio kao snajper, nenormalno OP, o DMR da ne govorim i to je kvarilo ugodjaj koji su stare igre imale. Sve u svemu, Halo 5 je sjajna igra, ali nije baš sjajna Halo igra. Nadam se da će se u Infinite vratiti korenima, a ako je suditi po art style i muzici, ima nade!

Sam trailer je bio prikaz novog engine koji su napravili, a životinje verovatno prikazuju da hoće da naprave da se oseti svet živim, da ima života osim vojnika i neprijatelja. Isto to je Bungie uradio u Reachu sa nojevima ako se ne varam i još jednim životinjama ne znam im ime.

Mogao bih još sat vremena da kucam šta ne valja u Halo 5, ili šta je lošije u odnosu na ranije igre ali verujem da to nikog ovde ne zanima, ili zanima malu grupu ljudi. Sve u svemu to je neko moje viđenje prikazanog na ovom E3, uglavnom Hype je tu, ne smeju da omanu sada!

7 Likes

Sve bi bilo to super, ali ne znam kako ce to da uklope sa sadasnjim story lineom gde imamo spartan 4

Kakve veze Spartan IV prigram ima sad sa pričom? Celu igru igraćemo kao Master Chief, oni će biti ili nespomenuti, ili će imati veoma sporednu ulogu. Nisam baš najbolje razumeo šta si hteo reći.

Aha, promaklo mi je to da ce se igrati u ulozi chiefa samo…

2 Likes

Nope. Ovo je fake :(. SIgurno je dosta kinte uloženo u igru ali nije sigurno 500M. Moguće na kraju sa sve marketingom da bude blizu sume koju pominju, ali teško.

Pitanje je da li se u ovu cifru računa i sve što je uloženo u novi engine? Ako da, one she cifra moguća…

2 Likes

Naaaajs

Cekaj, ovo sada znaci da ce igra biti I na Xbox One?

Posto igra izlazi za praznike 2020., kada je I izlazak nove Xbox konzole. Betu ne mogu da imaju na konzolama koje jos nisu izasle, znaci mora da je u pitanju XO. Ili eventualno misle na igru preko xCloud servisa na Xbox hardveru, ali onda split screen nema smisla.

Još prošle godine su potvrdili da igra izlazi i za Xbox One.