Huawei P20, P20 Plus i P20 Pro



Još info:

1 Like

Zna se ko je fan.Ako hoćeš kineze onda xiaomi ovo je postao skup kinez a realno nije cijena kvalitet opravdano

2 Likes

Hehehehehe 3 kamere :roll_eyes::roll_eyes: i ovi sa dve su mi smesni. Ali ovo cudo sa 3 ce tek biti haos.

Druga kamera i sluzi necemu…ali sta ce mi 3? Treca xray?

Treca skida odecu, samo si u donjem vesu :joy:

1 Like

Kako su krenuli za koju godinu na zadnjem delu telefona cemo imati 42 kamere i senzor za otiske prstiju

Pa jedna klasika, druga je ona kao da se zezas sa fokusom i opticki zum 2x a treca recimo kad bi bila wide angle nesto kao gopro bi bilo gotiva.

1 Like

Jedna snima dužinu, jedna širinu, jedna visinu.

U ta je bas wide, to je sa G6?

Po nekim pričama, ove 3 kamere bi trebalo da daju oko 40 megapiksela… Videćemo kako će to da izgleda već krajem februara… Tada se priča da će telefon biti prikazan…

Sve golo go.no
A onda uzmem aparat koji imam 10god od 10mp sa 10X optickim zumom i napravi fotku kakvu ovi nece za jos 10-15god a verovatno ni tada.

1 Like

Kao Mirko.hahahaha :grinning:

Kako su im ameri uterali. zbranili svojim operaterima da prodaju!
Toliko o slobodnom trzistu. Teski komunizam. Slobodno trziste samo kada oni prodaju svoje.

2 Likes

Lepo su iskopirali X.

Meni je ovo sramota i za tuzbu sto rade kinezi, ali samo sto je sada sve na mnogo visem nivou.

I treba da ih zabrane… bezobrazluk…

1 Like

Moze, nakon sto svi ostali tuze apple za sve sto su oni pokrali odnosno manje vise ceo telefon jer ni u jednoj jedinoj stvari nisu bili prvi nikada pa cak ni u odvratnom notchu.

1 Like

Zato što u Kini ne postoji intelektualna svojina… I to se ovde zaboravlja… Ali su pokidali sa telefonima, ako pro bude jeftiniji od X-a, onda će ismejati apple za sve pare… Prosto, samo kamere su i previše dobre+prednja 24 :smiley:

Ismejati apple? Pre svega, nije sve u megapikselima. Zaboravljas da je tu i softver + apple ekosistem sa drugim uredjajima, A11. Apple je sam sebe zakopao sa cenom i skandalom oko baterije koja usporava uredjaje - ali da nije bilo toga, X bi rasturio sa prodajom. Ne volim ih zbog gramzivosti, zatvorenosti OS-a, sada vec mozemo govoriti i o krizi kreativnosti i vizije - ali su i dalje broj 1. Znam da je Essential Phone bio prvi sa notch-em, ali to je bio dosta drugaciji koncept sa kamerom. Niko notch ne bi kopirao da Apple nije promovisao i komercijalizovao koncept. Huawei nikada necu da postujem kao kompaniju. Iako prave dobre telefone.

1 Like

Prvi bazelless telefon je xiaomi mi mix, apple je iskopirao taj telefon samo je ubacio odvratni notch i ucinio ga znatno ruznijim, jedino sto ovde vidim kao kopiju apple dizajna je polozaj kamere. Sve ostalo je kopija drugih telefona koje je apple isto tako iskopirao.

2 Likes