Kena Bridge of Spirits - Reveal

5 Likes

Definitivno stvarno brutalno izgleda

1 Like

Sonijev beyond good and evil ?

E ovo je meni bilo top.

I meni je ovo ostavilo jako lep utisak.
Nadam se da nećemo morati dugo da čekamo na izlazak.

Deluje kao super igra, ali grafika je realno oldgenā€¦

Ono Å”to vidim u ovoj igri a očekujem od next gena jeste popunjenost sveta (bem li ga kako da prevedem ā€œdensityā€ a da ima smisla). To je ono Å”to će doneti veliku razliku od posnih nivoa na koje smo navikli. Dajte viÅ”e drveća, kamenja, vegetacije, NPCa i ostalih živuljki da ožive svet u kom igramo. Kad se developeri jednom budu oslobodili stega trenutne generacije, videćemo živopisnije, interaktivnije i sulude svetove (super primer je Rachet & Clank).

Glede ekskluzivnosti:

3 Likes

Ovo realno odnelo pobedu sto se tice reveala novih igara. Ne racunam naravno ratcheta, horizon, i spidermana.

Graficki izgleda kao oldgen sto rece @padawan, ali kontam da ce igra da prsti od efekata i tu ce se videti next gen. nesto slicno kao novi Ori

Meni graficki deluje top shodno art style-u u kom je radjena.



3 Likes

Meni ovo odlično izgleda :smiley: Ne znam Å”ta je ljudima old gen poÅ”to izgleda odlično, jeste da nije radi neki čuveni AAA studio, ali za mali studio ovo je vrhunska grafika i sam svet je stvarno lepo odrađen, osvetljenje je fantastično uklopljeno. Videćemo full igru ali za sada jeste brutalnoā€¦

5 Likes

Meni ova igra deluje daleko od old gen naslova.
Verujte mi sa ovim Å”to prikazano, joÅ” ćemo skupljati vilicu sa poda kada izadje igra.
Sam gameplay mi vuče na Zelda BOTW, Ŕto se tiče borbe i to mi se jako svidja.
Nadam se da nećemo morati dugo da je čekamo.

3 Likes

Sto vise gledam, vise mi se svidja. Estetski sigurno najlepsa od prikazanih igara i najpre bih je igrao. Sto se tice grafike, reper nam je UE5 koji je nedavno prikazan, i najlepsi oldgen naslovi poput Uncharted 4 i GoW, sto mozda nije bas fer prema jednom malom studiju. Izgleda izuzetno, a nas ā€œproblemā€ je sto ocekujemo mozda nesto ā€œnevidjenoā€.

Pogledao sam juče u 4K snimak i deluje nestvarno. Posebno kada krenu Ŕumski predeli i particle efekti.
Nije mi jasno zaÅ”to kasne sa izbacivanjem snimaka u 4K, valjda im je to trebao da bude prioritet, ako hoće da pokažu skok u grafici i potvrde priču o 4K.

1 Like

Uglavnom, komentar DF ekipe taodje je da je izostanak 4K strima veliki fail konferencije koja bi trebalo da prikaze ā€œfuture of gamingā€ā€¦

1 Like

I to 1080p 30 FPS-aā€¦

Mogli su lagano da guraju 4K 60 :smiley: Ako je ms mogao mogao je i Sony

Pa jeste izazvala hajp ali većina prikazanih igara će i dalje bolje da radi i lepÅ”e da izgleda na x :smiley: Sve u svemu čekamo da vidimo napokon ms :smiley:

MS nije jos pokazao nista od velikih igara, tako da su definitivno ā€œna potezuā€. Ne znam kakvi su planovi za ovogodisnji E3, ali ionako su ti eventovi sada vec potpuno nezavisni a korona i dalje u USA pravi dosta problema.

Izasli zahtevi za pc i u sustini 10g stara masina ce ovo da gura bez problema :smiley: