Kupovina XBOX 360 u 2017?

Pozz

E ovako ja nikad nisam imao konzolu vise sam bio za pc gejming ali planiram da kupim xbox e sad nisam siguran sta da kupim xbox 360 ili xbox one s. Sada xbox 360 i nije toliko skup oko 20k dok je xbox one s oko 40k pa sad nzm da li je pametnije da kupim xbox 360 ili da stedim za xbox one s ?

Da stedis za xbox one s.

Štedi za Xbox One. Jeste da ima popriličan katalog igara za 360, ali ako ti je stalo do novih igara, uzmi One. Ono što te interesuje za 360 bi mogao da igraš preko Backwards Compatibility-a.

Gde je nabolje kupiti konzolu ? I jel bolje uzeti polovnu ili novu?

Nisam siguran,al čini mi se da nas zajebava…

Na XBR, imas link gore ka XBR shopu. :slight_smile:

Svejedno je cini mi se da li je nova ili polovna, ova generacija je prilicno otporna, a XBR ti sigurno ne bi prodao neki krs.

Aha hvala, vidim da su ovde manje cene nego u drugim prodavnicama to je najs :smiley:

A cena Xbox One S ti nije 40k nego malo vise od 200 evra. Ne gledaj kod onih lopova po radnjama.

To mi je poznato da su lopovi :smiley: tj. da su cene duplo vece ali njih sam uzeo kao primer posto su poznate radnje

Ako budes zainteresovan za X360 Slim sa hdd-om od 320gb uradjen RGH ima oko 30 igrica instaliranih, javi mi se na PM povoljno prodajem.

Najbolja opcija je svakako Xbox One…nove igre i sve što ide uz to “novo”. Ja sam (Novi!) Xbox platio 160€. U pitanju je naravno inostranstvo, preciznije Solun i imao sam sreće da naletim na Xbox One Refurbished… Prilično ga arčim i radi bez ikakvih problema…naravno sa sve garancijom itd. na koju nisam ni računao, ali hteo sam da kažem da je u pitanju kvalitetan proizvod. Cena je sa povraćajem poreza. Veliki pozdrav i nadam se da ćeš pametno da odabereš :slight_smile: