Mass Effect Legendary Edition

Javna tajna vec godina…

Mass Effect Legendary Edition is rumored to be the name of the Mass Effect remaster trilogy including Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3. While still not officially announced, it is said to be have been delayed from a previously planned late 2020 release to early 2021.

1 Like

Taman sam se ponadao nekom novom ME a onda procitam jos jedno bedno krecenje. :face_vomiting:

U koliko se kladimo da će jedino poboljšanje da bude kontrast i rezolucija :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ma potpuno me ne zanima. Sta su okrecili.
Video, presao. Hocu novu igricu.

Pa kada nemaju pojma da naprave novi igru hajde remaster prva tri dela.

E gade mi se vise. Gori su nego ovi nasi na vlasti koji po 5x otvaraju jedan isti put. Ili pustaju u svecani rad semafor… ovo je taj nivo.

Iskreno ja bi pikao trilogiju opet, ME trilogija mi je jedna od najboljih stvari koje sam ikad odigrao, cak mi se i Andromeda prilicno svidela (inace to je i prva igra koju sam odigrao na ovoj generaciji kada sam nabavio PS4 Pro) , mozda ne donosi nista toliko novo ili revolucionarno (vec je samo jos jedna epizoda u serijalu) ali generalno jedna vrlo dobra igra.

Inace mislim da je vec dovoljno vremena proslo od originalne trilogije da bi remaster kolekcija imala smisla, ME 1 izasao 2007 , ME 2 pocetkom 2010. cini mi se a ME 3 u prvom kvartalu 2012 , znaci poslednji nastavak originalne trilogije je izasao pre malo vise od 8 godina , tako da mislim da je dovoljno vremena proslo i da remaster trilogije sad itekako ima smisla.
Ono skroz mi je idiotiski i bezobrazno raditi remaster za igru staru mozda 3,4 godine ali remaster trilogije koja je stara izmedju 8 i 13 godina vec ima smisla.

Ima smisla koliko i da pustis finale Zvezde u Bariju i celu tekmu se lozis ko ce da pobedi. Eto toliko ima smisla igrati ME sada…

1 Like

Zavisi kakav bi bio remaster, ako je nesto sto vuce na remake to je vec druga prica.

Pa kakav moze da bude. Sve na istom.mestu ista prica. Samo lepsa grafika. To je igrica koja se igra zbog prelepe SF price. Meni je ME jwdna od najboljih igrica u zivotu sto sam igrao. Ali sam video i presao.
Sada zelim nesto novo posle 10god.
Ko skadar na bojani.

Zaista i posle Andromede? :joy::joy::joy:

Da, andromeda nije losa. Samo je ispod nivoa originala ME.

E da je samo ispod nivoa gde bi toj igri bio kraj.

A dobro, realno igrao sam je na slavu originala… ali kakva je ponuda slicnih igara bio bih zadovoljan sa bilo cim na tu foru. Meni su to super igrice. Meni je najbitnija prica.

Andromeda je jedna vrlo dobra igra ( koliko se secam najvise su se zalili da je igra izasla nedovrsena, medjutim to je ispeglano updateovima i vise nema tih problema) , inace neki su ostali razocarani jer su ocekivali ne znam neki reboot fransize, nesto potpuno novo , da ce igra biti nesto revolucionarno kao svojevremeno kada je izasao ME 1 tamo 2007 a zapravo dobili su samo jos jednu novu epizodu u ME univerzumu (vise kao neki spin-off) , generalno tako igru treba i posmatrati , znaci samo kao jos jednu epizodu u ogromnom ME univerzumu i kao takva je sasvim dobra.
Iskreno voleo bi da vidim Andromedu 2 (iako je Andromeda kao prica dosta fino uokvirena i da je ostave ovako mislim da je Ok , jer je ipak prica dobila svoj epilog , odnosno misija je izvrsena, nasli su svoj novi dom u drugoj galaksiji) ili neki drugi nastavak , nebitno dal ce se nadovezivati na originalnu trilogiju, Andromedu ili ce biti neka opet nova prica, mislim da bi nakon Andromede i nekih gresaka kojih su svesni da su napravili u Andromedi da bi nastavak bio pun pogodak i zaista top igra.

Inace mislim da je gotovo izvesno da ce novog nastavka biti pre ili kasnije, jos prosle godine na njihovoj zvanicnoj twitter stranici su osvanule neke art slike koje lice na nastavak.

Vidimo ovde neku vodenu planetu kao i neku lokaciju poput dzungle (verovatno neka dzungla-planeta) i na slici neke zivotinje u okolini, kao i Makko vozilo i ostatke neke tehnologije.

1 Like

Bas ovo, prevelika ocekivanja.
Ali opet da nema nove igrice 10+god je bas glupo.

Saosjećam sa tobom jer kao veliki fan The elder scrolls serijala već 9 godina čekam sledeći nastavak a prve prognoze govore da ću čekati barem još minimum 4,5 godina.Znači ukupno brat bratu 15 godina.To je zaista tragično po meni.Stvar je u tome što nakon toliko vremena ni ti sam kao veliki fan više nisi isti.Život ti je u najvećem broju slučajeva drugačije organizovan nego što je bio tada i ne možeš se posvetiti u toj mjeri kao nekada toj omiljenoj igri.Mislim bolje je i sačekati ali da igra ispadne da valja kada konačno izađe ali opet baš toliki protok vremena je za svaku osudu.

1 Like

Ma neka ispadne kako ispadne samo dok sam jos ziv…

1 Like

Dosta sumorno zvuči ali je živa istina.

Takodje je novi Mass Effect u develepmentu…

1 Like