Ninja Theory - BLEEDING EDGE


Ja sam probao da se prijavim na Alpha test ali izlgeda nisam proŔao lol.

Možda neko od bio bolje sreće ili hoće da pokuÅ”a?

Evo ja sam se upravo prijavio pa ce vidimo. Napakovali pitanja ko da sam na kriminalnom propitivanju

Cini mi se da su me prihvatili za betu, stigla mi poruka na mail malo pre da ce 27. juna biti pusteno. Aj da probamo onda

1 Like

Buuuā€¦ Mene oladili

Mrvica gejmpleja

Znaju da rade melee combat i odlične animacije Å”to se ovde vidi. Prva igra koju su Ninja Theory napravili je bila sličnog koncepta, Kung Fu Chaos, taaako da rade ono Å”to znaju. Svakako, ovo super izgleda za pre-alpha, videćemo u sledećem Inside Xbox viÅ”e o igri.

Jedini sporiji deo je ona žena na motorciklu i verovatno zato Å”to je ā€œtankā€ klasa. Kod ostalih se primeti da su agilniji i brži, moguće sa manje healtha. Ovo izgleda bolje nego 90% multiplejer igara a neke ni ne dođu do ove faze ispoliranosti ili zauvek ostanu u Early Accessu.

I meni ovo izgleda cool. Melee makljaza sa ovakvim stilom u areni moze da bude bas zarazno. Vec vidim gomilu odlicnih skinova. Mozda bih stavio samo malo vece arene da budu. Tj da budu kao neke manje mape pa da se ima lufta da se nekom prikrades sa ledja pa da mu oduzmes cetvrtinu health-a u startu na primer, ali dobro. U svakom slucaju izgleda ok za sada. :slight_smile:

1 Like

Da da, posebno Å”to nema niÅ”ta slično u multiplayer svetu. Na sajtu najavljuju joÅ” dva heroja da će biti uskoro otkrivena. Ako dodaju joÅ” koju mapu i interesantne modove, bombona.

1 Like

Seca se li neko igre Ninja Blade sa prosle generacije?

Kad vidite ko je pravio igru OSTACETE BEZ TEKSTA!!

1 Like

(FOTO/VIDEO)

1 Like

Nikad mi ne bi palo na pament da je to bio F.S.
SvaŔta čovek sazna.
Samo Ŕto ja ne trpim QTE u igrama, a NB ih ima previŔe, verovatno sam je zato i propustio.

Dobio sam mail u kom nagoveÅ”tavaju da će me ubaciti u sledeći krug testa. Aj da vidimoā€¦

Ja idiot preskocio prvi krug a uleteo sam u betu :expressionless:
Inace skida se sa ms hub

Kakav flashback sam imao, na pocetak sami, kad iskaces iz aviona qte, medjutim na ekran se polazuje x,y,b,a sa xboxa, umjesto konkretnih slova na pc-u, znam da sam cijelu vjecnost tu protracio dok sam shvatio da je y desni a x lijevi klik na mis

1 Like