XBR Forum XBR Shop Recenzije YouTube XBR Radio

Nintendo Switch hacked

nintendo_switch

#1

Kada bi se mogli igrat pirati, i kada bi cijena pala za ispod 200e, mozda bih razmatrao kupovinu.


#2

Hackovan da , kernel exploit nadjen pokenuli sve sto su hteli zahvaljujuci GPU od nvidia-ije koji je lepo dokumentovala i javno objavila za programere a ovi Japanci uzeli GPU taj isti i ubacili u konzolu :-D. Svakako rekli su da nece javno objaviti ceo postupak, neki alati su vec javno dostupni a i ceo proces sa 34c3 kako su izveli tako da ce nesto biti. Moracu da razocaram tako je bilo i pre kada su hackovali ps4 pa nisu objavili…


#3

#4

Lepo, onda klincu mesto Vite uzmem Switch posto su igre taman za njegov uzrast :joy:


#5

Znaci, uskoro…

Spring 2018 or there around


#6

Odlicna konzola, ali malo mi je nezamislivo da i dalje drzi cenu od oko 320-380e…mogu progudati kada dodje do hakovanja, ali sada kada su i igre po 60$…no way


#7

Ako je hakuju ovo mi postaje zanimljivo. Da kupim da se igram sa decom.


#8

Realno konzola sa takvim specs ne vredi preko 180e.
Ja joj predvidjam dosta kratak vek trajanja, ovo je shype zbog: Pokemona, Maria i Zelde.
90posto ljudi kupuje konzolu samo zbog tih naslova.


#9

Ma konzola je golo g. Iz mog ugla. Ali sto kazes dao bih plafon oko 200e za nju i to samo ako je razbiju pa moze piraterija. Da se igram sa sinom malo. Taman za njega su te igrice.


#10

Drzao sam je malo u ruci za novu godinu i isprobao par igara – ne bih rekao da vredi koliko traze. Ekran je malchice mali, dzojkoni shkripe i mrduckaju se pomalo u svojim lezistima. Da ne pricamo o trajanju baterije i problemima s bluetooth konekcijom/dockom. Nema premium feel.

I moj je neki osecaj da je 200e plafon.


#11

Jel se isplati sada preci sa Wii U na Switch?
Mislim na kvalitet konzole i igre kakve su?
Znam i sam da su igre papreno skupe, i dok ne izadje neki hack nista


#12

Upravo dok ne izadje hack nista. Ti sada imas bese opciju i za pirate i za WII pirate. Ja bih tu konzolu cuvao, makar da mi stoji u kutiji.


#13

Iskreno, switch kupovati u ovom trenutku je malo prerano. Broj igara za tu konzolu je relativno mali, a u odnosu na Wii U, razlikuje se u Splatoon 2 i Mario Odissey, a da vredi pomena. Ostatak igara je zaista zanemarljiv i nedovoljno zanimljiv. Ko hoće Zelda BOTW da odigra, jednostavnije je uzeti hack-ovan Wii U za 200 EUR i preći igru, pa prodati za iste pare, nego uzimati sada Switch za 400 EUR sa Zeldom i upitnom prodajom kasnije za te pare.

Suviše skupa zanimacija za ono što pruža u ovom trenutku. Ako je do kraja hack-uju, biće zanimljiva kada joj još padne cena.


#14

Upravi tako, za Wii U sam odradio hack i ubacio oko 25 igara. Za Wii nisam jos jer nemam Wii Remote, u pravu si jos da nadjem kutiju i da ostavim za sebe posto je komplet u veoma dobrom stanju.


#15

Kupis i nucake i sve
Ima i na WII obicnom dosta kvalitetnih igara za preci


#16

http://news.softpedia.com/news/nintendo-switch-hacked-to-run-linux-519740.shtml


#17

Ako ga skroz hakuju znam koja mi je sledeca konzola za klince, taman da se manu mojih konzola :joy:.


#18

Ne bi valjalo da je hakuju jos bar dve godine. Ako je sada provale, proci ce kao I Wii U, bez podrske third party developera, I samo sa ekskluzivnim Nintendo igrama. A na Wii U smo vidjeli kako izgleda kako izgleda takva konzola.


#19

Ma ne vereujem da bi to imalo ikakvog uticaja. I Wii je bio probijen pa se extra prodavao. Wii U se prodavao lose od starta.


#20

Wii je odmah bio probijen, I imao je najgore rezultate u prodaji softvera na platformi. Samo su se prodavale konzole, dok je procenat igraca koji kupuju igre bio mizeran.