Official Xbox Next Gen Wireless Headset, dostupno od 16. marta za 99$

The headset supports industry-leading spatial sound technologies including Windows Sonic, Dolby Atmos, and DTS Headphone: X for realism and audio precision that fully surrounds you. You’ll have the advantage by being able to hear all the subtle, yet critical sounds (like enemy footsteps sneaking up on you) that elevate great gamers above the rest.

5 Likes

Unboxing

https://youtu.be/WtlcvaBBw1s

1 Like

https://youtu.be/ZPHvH7D6qQY

2 Likes

Opa, neočekivano! Uzimam jedan čim bude dostupan, vreme je da se uradi apgrejd.

6 Likes

Pa gde je jedan tu su i dva…khm khm…

8 Likes

Hmm ok izgledaju ali nesto ne verujem da ce biti nekog super zvuka za 100 evra, i one ps5 koje isto toliko kostaju u sustini imaju sranje zvuk u poredjenju sa malo boljim.

Ja cekam da kod nas stignu a trebalo bi uskoro Arctis 7x, koje jedine rade na svim uredjajima i generalno su bas nahvaljene kada je zvuk gamerskih slusalica u pitanju, a one su 150 evra.

3 Likes
1 Like

Ja neki dan pričao nešto o investicijama sa bliskog istoka…

Inače, ako budu krš kao za og xo, ne vrede ni cent.

Ja sam 2x kupovao oficijelne slusalice i obe su mi crkle posle par meseci. Zvuk je bio sjajan, ali su crkavale svima.

Ove deluju kvalitetnije, i wireless su. One za Xbox One su bile užas. Odradio sam pre-order pa javlam utiske sredinom marta.

4 Likes

Javi utiske sredinom septembra :grin:

Meni te og xbox rade jos uvek ima jedno 2 godine xD. Ne znam kako svima su crkle, imaju ok zvuk, i mikrofon nije los, ali su do jaja neudobne. Upale mi se usi od njih, udaraju unutra u zvucnik, a na vrhu glave ja mislim da moze cvoruga da mi naraste ako ih nosim dva sata.

Imaš neki info da će uskoro da stignu pošto i ja čekam i vijam već dugo te sluške?

Bice u Gamesu, kraj februara, pocetak marta. Tako su mi rekli.

1 Like

:eyes:

1 Like

Moje Astro A50 od 250$ ne mogu to. Bar ne wireless. Moze preko Aux porta da istovremeno imaš 2 izvora zvuka , ali ne wireless. Tako da je ovo veoma impresivno.

Možda i budu ali čisto sumnjam da će biti ispod 25000 rsd.

Pa sta znam, moguce. One recimo Arctis 1 wireless su im 12 000 a one su oko 90, 100 evra, kad bi bile 20 hiljada ove bilo bi top.

@ph1beropt tu opciju imaju ja mislim sve slusalice koje imaju wireless konekciju i bluetooth, tacnije upare se sa konzolom i telefonom recimo u isto vreme.

Arctis 1 wireless u gamesu su 16000, Arctis 7 23500…

Ne znam samo kome treba zvuk iz igre i conference call-a istovremeno?

@gospodin_covek hm u pravu si, udobnost je najbitnija a zbog velikih cups bar sa slike deluje da su te arctis najbolje. Samo sto su lose za muziku. Takodje meni lepsi p model ne radi na xboxu.

Ne mora conference call, ali neki podcast ili muzika da idu paraleno, što da ne.

2 Likes