Olimpijske igre: RIO 2016

Malo da ispratimo i sport kako dolikuje za jedne OI…Pohvalio bih danasnje izdanje vaterpolo reprezentacije Srbije iako nismo pobedili videlo se koliko smo ustvari jaki,vratiti se iz -3 protiv Madjara nije ni malo lako…

Iz -4 i sa užasnom igrom. Mađari uvijek igraju OI sa 120% tako da je ovo odličan rezultat. Kad se sretnemo u drugoj fazi ponovo biće to skroz druga priča. Savić je loš trener po meni, ali ovaj tim je jednostavno prejak, dobro je da smo se malo opekli odmah na startu. Biće to bolje već protiv Grčke u ponedeljak.

Pobeda protiv Venecuele je sigurna,rekoh da gledam,ali kad je vec Venecuela reko ajd’ nema veze. Zanima me koja ce razlika u poenima biti.:grinning:

Zna li ko postoji li neki tenis stream koji podrzava Mac? Postoji li uopste neki streaming sajt koji se moze gledati sa Mac racunara?

Moram namjestiti nesto dok ne pocnu Djokovic-Del Potro :slight_smile:

@iKaran
Imas li mozda resenje za ovo pitanje, buduci da imas Mac vec neko vrijeme?

Zaputi se na reddit, kod njih uvijek imas linkove za stream. A stream radi najnormalnije, samo se preporucuje chrome browser.

Evo snasao sam se, instalirao sam Adobe Flash Player i otisao na Streamhunter. Sada radi :slight_smile:

Nolo Yolo

Ispao i Nole(6/7,6/7),nisam gledao mec od pocetka ali sam gledao ceo drugi set…neverovatno kako je igrao del Potro(41 viner,29 iz forhenda)…Nole sigurno nije igrao mec zivota ali daleko od toga da je igrao lose…velika steta ali zivot ide dalje…

Evo sta je rekao Novak posle meca:

“Sve čestitke Delpu. Sjajan momak, još bolji teniser. Imao je mnogo poteškoća sa povredama godinama, sigurno je nedostajao tenisu, jer videli ste šta može da odigra, pogotovu sa te forhend strane”.

“Igrao je bolje u presudnim momentima. Sve što mi preostaje je da mu skinem kapu i čestitam na izvanrednom nastupu. Naravno da je ovo jako težak poraz, ako ne i najteži u mojoj karijeri”.

“Neću da zvučim kao da kukam. Ceo život, sve što sam postigao u karijeri su mi podarili bog i život i ja sam izuzetno zahvalan na tome. To je nešto neverovatno što sam doživeo do sada u karijeri. Ove Igre su bile tako željno iščekivane, nisam mogao da pružim svoj maksimum i prikažem svoj tenis. Ne tražim izgovor, ali eto. Tužno je na ovaj način završiti”.

Prva dva dana na Olimpijskim igrama u Riju generalno nisu bila uspešna za srpske takmičare, a treći je došao kao so na ranu. Poraze košarkaša i košarkašica, remi vaterpolista, skromne rezultate plivačica… donekle je popravila furiozna igra odbojkašica, koje su pobedile Portoriko sa 3:0.

Izvor Telegraf…

Šta će mi izvor, gled’o sam i sam. :slight_smile:

1 Like

Madjionicar iz Valjeva

Hashtagjustsayin

Ma znam,moram nesto da pisem umrece nam forum koliko su svi aktivni :grinning:

Srbija protiv Francuske, ocaj ocaja
Do 3/4 igrali skroz lose i taman kad su “poceli” igrati kako treba, dodje Parker u zadnjoj sekundi i bum… :expressionless: ubije ono nade sto je ostalo u meni :joy:
Ali dobro takmicenje tek pocelo

Zasad uz Spanija vs Brazil ovo je utakmica turnira, iako kvalitet utakmice i nije bio na nekom nivou, kvalitet igre oba time je bio maltene na nivou skolskih takmicenja.

Nazalost neki ljudi nikako da shvate da nismo vise kosarkaska vesesila kao nekad i da nas tim nema “obavezu” da pobedi svaki mec.

Pa pazi, bolje je sto smo izgubili :grin:
Izbecemo amere sve do finala

dosta ambiciozno ciljas. finale… :smiley:

Za Srbiju jedino jos “pink panteri” mogu da donesu zlato iz Brazila.:slight_smile::grinning::grin:

Super je ta strategija izbegavanja. Kukavice najobičnije ako je tako.

to su te fore, izgubimo kako ne bi smo naleteli na njih u polufinalu. a ispadnemo u cetvrtfinalu :smiley:

ned’o bog ali nece biti prvi put

Sportski duh. Jadno ako je tačno da su to iskalkulisali.