Pitanja oko Game Pass pretplate

Pozdrav svima! Evo konacno i ja sam sakupio neke pare i kupio sebi xbox one. Dobio sam jednu igricu uz njega (call of duty WW2) medjutim nisam se nesto previse zabavio jer je SP jako kratak (oko 4 sata). Pogledao sam malo igrice na store ali cijene su bas velike i ne bih mogao sebi da priustim igrice, ali mi je za oko zapao game pass. Ovaj game pass izgleda kao odlicna ideja ali kao novi korisnik xbox konzole ne razumijem neke stvari.

  1. Kako da kupim game pass ako sam iz Bosne?
  2. Da li postoji neki nacin da placam game pass jeftinije od cijene poslije triala od 1$ posto mi je puna cijena poprilicno skupa za placanje mjesecno (jbg studentski zivot)

Napravis nalog na USA ili UK i ubacis na konzolu.

Na CDKEYS kupis xbox gold:

Ovo ti je kod za 1 godinu. Kako si pocetnik, uzmi jedan kod ili 2, ako uzmes 2 onda ce trajati 2 godine.

Ove kodove redemujes na nalogu i onda imas gold 2 godine.

E sada, nakon sto ovo uradis, preko konzole kupis gamepass koji kosta ili 1$ ili 15$ zavisno od naloga, da li je novi ili stari nalog…Kada kupis taj 1 mesec gamepass-a sav gold ti se konvertuje u gamepass i onda imas 2 godine + 1 mesec gamepass-a sto dodje nekih 4$-5$ mesecno. Zaista džabalesku.

E sada, gamepass na kozoli kupujes sa karticom, a ako kojim slucajem ne prolazi kupis kod sa balance-om zavisno da li si usa ili uk evo kodova:

Usa: Microsoft Gift Card - $25 | Xbox One/Xbox 360 | CDKeys

Uk: Microsoft Gift Card - £25 | Xbox One/Xbox 360 | CDKeys

Neka neko doda nesto ako sam zaboravio.

Na prvu deluje tesko ali zaista je prosto.

4 Likes

Mozda je pametnije da napravi argetinski ili turski nalog? Tamo su igre jeftinije a recite jel probao neko ovaj gamepass?
https://plati.ru/itm/xbox-game-pass-ultimate-12-3-months-ea-play-bonus/3033476

Da li ova metoda i dalje radi?

Da,ja sam prebacio 24mjeseca Golda u ultimate drugi put

2 Likes

Kupio sam game pass na cdkeis, ali ni najednom od naloga kod neće da se pokrene. Moram napraviti novi nalog da bi proradilo, hajde dobro,nije problem, ali sad neće da mi prihvati email. Možete li mi pomoći da rešim problem sa mejlom ili zna li neko način da se zaobiđe ta procedura i da mogu pokrenuti kod sa jednog istog naloga?

Vpn ti treba. Ne novi nalog. Na zemlju na kojoj je nalog.

Da li kod važi samo za nove naloge?

Da, pise da vazi samo za nove naalogge
eeee

Novi nalog + vpn

Mozes li mi malo detaljnije objaasniti, moolm te?
novi nalog ne mogu da napravim jer nece da mi prihvati nijedan mail.
o vpn-u ne znam nista.

Da ja ne gušim ostale teme i da ne otvaram novu, konzola je na argentinski region i zanima me kako ja sad kupujem ultimate pass? Sa drugog naloga pa šaljem na prvi ili mora kod sa cdkeys-a?

Ako neće da ti prihvati mailove, znači da si verovatno već koristio. Napravi novi Gmail nalog i sa njim se registruj, zatim iskoristi kod. Možeš li poslati link koji si kod kupio na CDkeys?

Kad praviš novi nalog, on će sam da ti napravi mail ako ga praviš na konzoli. Samo uneseš neki nepostojeći mail i šifru i sam će da ti napravi outlook nalog ako se dobro sećam.

Ovo sam kupio.
Nee znaam napraviiiiti novi nallog i iskoristiti kod.


Onda ga pokloni nekom ako nisi čitao crvenim slovima

Ali nema drugi gamepass.

Pa ako ne ispunjavaš uslove za aktivaciju ne vidim razlog zašto si uopšte i kupio ?

Zasto bi neko placao 7£ za mesec dana GPa i to na novim nalozima, kad za 1$/£ uzmes GPU?! :unamused:

1 Like

@stevo prelistaj forum i kreni ispocetka sve. Procitaj kako se gold kojvertuje u gamepass, kako se koristi argentinski nalog itd itd. Moras od nekud krenuti, ako hoces da se igras najjeftinije i nemas ovakvih problema. Tu smo da pomognemo, ali ocito nesto ne radis kako treba.