Playstation neće imati E3 2019 konferenciju, niti će prisustvovati sajmu

Članak je trenutno skinut.

Jel to isti sajt sto je krenuo da se kune u besplatni pubg i pes? :grin:

1 Like

Malo je bezveze, jer uvek ima NEŠTO da se prikaže iako su sve igre već poznate. Drugo, ovo je srednji prst svim 3rd party partnerima da prikažu trejlere i objave na Sony konferenciji. Ipak odluka da uopšte ne budu na sajmu u bilo kom obliku je čudna.

Ne ne, ovo je Variety. Ne znam samo zašto su skinuli članak jer u njemu priča Lyden o razlozima zašto zaobilaze sajam.

Moguce je sve. Ali sam sto posto siguran ako ne budu na e3 onda ce praviti neki svoj event. Rockstar nikad nije bio na e3 sajmu (koliko ja znam) pa eto svi hrlimo da kupujemo njihove igre cak iako su dosadne simulacije.

Moguće. Samo je pitanje ako nemaju šta da pokažu na E3, šta će onda pokazati na svom događaju?

It’s official:

MS won E3 2019

6 Likes

Ja mislim da ne bi ni imali sta da pokazu na konferencij s obzirom da je sve vidjeno i zna se koje igre se ocekuju. The Last of Us 2, Days Gone, Death Stranding (ako izadje ove decenije) i ona igra sa samurajem, zaboravih joj ime. To je to, sve ostalo sto se cekalo je vec izaslo. (Mozda sam neku igru izostavio)

:joy:

5 Likes

Prilicno pateticno od Sony-a. Neka istrpe poraz makar na jednom E3-ju.

2 Likes

Zar nisu i ove godine

6 Likes

Ne, nisu.

Onda nismo pratili isti e3

2 Likes

Pa dobro nekome je ok da tri iste igre gleda na 3 e3 sajma.

4 Likes

Možda preskoče sledeći E3 pa poput Nintenda naprave. A svi su se smejali Nintendu kako su glupi i jadni što ne dolaze na E3.

2 Likes

Ok je ako nema konferencije jer se zahuktavaju za 2020 ili šta već, ali mi je nekako bezveze da nemaju booth tamo dge bi ljudi probali Death Strangled, Ghost of Tsushima i Last of Us 2. Ipak su to velike igre. Mislim, ako će ih isto prikazati na svom događaju, zašto onda to ne urade na E3, kada su oči celog sveta tamo, ne samo gamerskih medija. Iako Nintendo nema konferenciju i to rade u obliku Nintendo Directa, i dalje su deo sajma sa svojim boothom.

Kako god, bili na E3, ili imali odličan/loš E3, Sony i dalje rekordno prodaje konzole i svoje igre, tako da sa tog stanovišta mogu razumeti. Svakako ovo može da vodi do više svetskih premijera na Xbox konferenciji.

1 Like

Baš je bezveze da propuštaju E3, nekako se uvek čeka taj E3 da se vidi šta ima novoga i šta se može očekivati.
Ako već neće da imaju konferenciju, barem booth neka stave.

Sa druge strane, možda je i bolje da nemaju konferenciju, nego da imaju ovo što je MS napravio sa X018. Dva sata predstavljanja igara za Game pass, od kojih ni jedna nije nova. Bio sam u šoku i neverici. A još više sa onim debilima okolo što skaču i krevelje se. Do sada sam gajio neke simaptije prema MS, ovo mi je bilo tako degutantno, da sam samo isključio stream. Kada gledam iz te perspektive i zadnjeg E3 koji je samo bila reciklaža već poznatog, bolje je zaista da propuste sajam.

Očigledno je da nema ništa novoga, već se očekuje objava PS5 za 2020 i tamo će biti novih igara.

1 Like

Osecam ko da su prekrsili neko nepisano pravilo.
Nekako, ne moze to tako.

4 Likes

Definitivno jako losa korporativna odluka i negativna kulminacija opustene liderske pozicije koju imaju u ovoj generaciji.