PS Now on your PC

Evo i sluzbena potvrda od strane Sony-a. Uslugu koja vec nekoliko godina uspesno funkcionise u USA, uskoro stize i u EU , a radi se o PS Now usluzi za stream-anje PS3 igara na PC platformu.

IZVOR

1 Like

PS Now(usluga za stream-ovanje PS3 igara) kao sto je i najavljeno od danas je dostupan na PC-u u UK, Nizozemskoj i Belgiji.

Super korak u pravom smeru. Ali ako zele da budu relevantan servis moraju da ponude vise za te novce. Strimovanje ps4 igara bi bilo super. Ako bi to radilo kako treba ne bi ni morao da kupujes ps4 konzolu i odjednom bi Sony imao pristup milionima PC igraca. Now mora da i dalje u pravcu optimizacije iako vec ima zapanjujuce dobru tehnologiju. Takodje, smatram da bi trebalo da bude free za sve PS Plus korisnikejwr sigurno niko nece placati dve pretplate. I da se peosiri na druga trzista. Gaming ceka svoj Netflix za video igre i Sony ima sansu da tu uleti.

To bi bilo malo je reci odlicno. Ali na zalost PS4 igre na PS Now-u jedino kada(ako) izadje PS5 pre ne verujem.

[quote=“padawan, post:3, topic:11373, full:true”]
Ako bi to radilo kako treba ne bi ni morao da kupujes ps4 konzolu i odjednom bi Sony imao pristup milionima PC igraca.
[/quote]Ne bi ti trebao niti PC. Dovoljno bi ti bilo da kupis TV Sony “xy” marke i kontroler(kazem “xy” posto ne znam tacno koji trenutni modeli podrzavaju PS Now uslugu) i vojla.

EDIT:
Ma da danas skoro svaki Sony-jev bolji model TV-a podrzava PS Now uslugu.

Meni bi bilo dovoljno da izjednače ponude između regiona. Na US Now ima trenutno preko 400 igara naspram oko 300 na EU/UK. A imaš svašta od igara, od Uncharteda do Trails Of Cold Steel i sve između.

Kao i PS1, PS2, PSP, i Vita igara, a PS4 bi verovatno bilo tek nakon svega ovoga. Što bi streamovali igre sa aktuelne konzole? Ovako te namame igrama poput Uncharted u PS ekosistem da bi potencijalno kupio novu konzolu sa najnovijim delom u franšizi.

U jednu ruku se slažem sa tobom, ali mislim da usluga ne bi bila takva kakva jeste, već gora ako bi bila za dž uz Plus. Uz to, to bi verovatno dovelo do poskupljenja Plusa na mesečnom nivou, pod izgovorom da se nude i stotine igara uz pretplatu.

Odlicno. Sad jos da izadje Xbox360joyToDualshock.exe i uplacujem :grinning_face_with_smiling_eyes:

Pa mozes igrati i sa Xbox dzojpedom na PC-u?

pitanje je da li mogu igrati PS now sa xbox dzojpedom na PC-ju :slight_smile:

Ne vidim zasto ne bi mogao. :slight_smile:

Pa onda danas aktiviram free trial :blush:

Ja se sad pretplatim na PS Now i mogu igrati PS3 igre na bilo kakvom laptopu? Strimujem igru sa njihovog PS3 na moj laptop preko neta i igram?

Teoretski, ako imaš internet koji ima dovoljan donwload i upload, onda da. Naravno, treba ti i kontroler da bi igrao, ali se to podrazumeva.

Hmm…upload se dovodi tu u pitanje…internet u srbiji je katastrofalan…meni je 50/3
Odlican download…ali up je katastrofalan
Ovo je idealna opcija za nas koji nismo imali priliku da igramo ps3, da odigramo neke odlicne naslove…cant wait for the last of us

Radiće ti, provereno. Možda bude nekog laga ako igraš preko wifi, ali ako je preko kabla je bolja situacija. Naravno, za najbolji rezultat isključi torrente. :slight_smile:

Imaš test u aplikaciji kada skineš, meni sa 10/1 na wifi na laptopu kaže da je odlična konekcija. Tvoje može samo bolje da radi.

1 Like

Jel moram da pokrenem i vpn? Posto kad pokrenem trial, idem na test bla bla i login accounta i onda dodjem na activate device. I dalje ne ide

Edit: stigoh do toga da moram da dodam payment method, koji naravno ne radi jer imam visa karticu iz srbije.

@daemonkiller92 @nikola

Kako ste vi pokrenuli ovo govno?

Ja sam to koristio dok je bila beta i dok sam imao povezanu karticu sa PSN, te mi je sve trajno otključano, iako je kartica penzionisana pre godinu dana. Sad nemam pojma kako bi to rešio. Možda ima neka fora online?

Probaj neku random UK adresu. Jedino što nisam pokrenuo još uvek preko pc-a, iskoristio sam karticu za trial dok sam imao ps4 :smiley: Dok ne nadjem neku drugu ne aktiviram.

stavio sam random uk adresu kaze Please enter a valid credit card number

EDIT: dzaba ljudi. Ko je ranije vezao karticu, verovatno moze da pokrene free trial, ali ko nije uneo payment method, iz nase zemlje (Srbije) ne moze, jer PSN vise ne prihvata nase kartice cak iako je fake adresa. Postoji opcija da se skipuje free trial i da se uzme direktno pretplata i plati preko walleta. Ali za dzabaka iz nase zemlje ne mere :slight_smile:

Ako neko kojim cudom uspe, nek javi :slight_smile:

Yea bejbi :blush:

Radi sa Xbox kontrolerom i igra leti na 30/3

Nisam uspeo da nateram free trial da radi ali smo uzeli mesec dana po pola sa @daemonkiller92, dok ce on da igra na PS3 a ja na PC

Jes da je sa njegovog naloga ali

2 Likes