PS4 Jailbreak !?

Jel ovo istina ili je fake, potrebno je imati na konzolama 1.76 fw. Sad ne znam koji je aktuelan ali lepo da se radi i na ovome…

Trenutna verzija je 5.00 tako da ili je ovo odabno sredjeno ili se neko zeza

Tako se i meni cinilo da je doslo do 4,xx kad ono vec stigli do 5. Idi na njihov sajt tamo ima gomila alata i fajlova okacenih u poslednja dva-tri dana.

1.76 jedino danje neko nasaa svoj izbubljeni ps4 od pre 3 godine :smiley: .

A ja danas apdejtovao na 5.0
Leleeee! :smile:

Nije fake, rade već duže vreme na ovoj verziji. Sad normalno i pod uslovom da neko ima konzolu sa tim fw broj igara koje neće tražiti update system softwarea je blago rečeno mali. Ali i sa ps3 je bila ista priča, mora od negde da se krene.

Što znači da će uskoro full jail brake. Ili možda ne…

Sve je to dobro, al koliko sam ja shvatio ne sme se povezivati na net konzola i igre rade samo do tog fw novije igre ne mogu. Mada i da odrade full jb ako nema online dzaba, tacno sam se navukao na ovo.

Ja ću vrlo rado igrati offline sve,ako izbace cfw. Možda bude i neki čip koji se lemi,i eto posla za Mirkana :smile:

Ok profo, ti ipak ne činiš 98% igračke populacije :slight_smile:
Ima nas dosta koje online i achievements-i uopšte ne zanimaju.
Vrlo rado ćemo igrati offline. Ja čak plaćam i igram offline, a ako bude besplatno… još bolje :slight_smile:

Moguće. Jer ako ti niko ne like-uje gameplay stream… pa to kao da nisi ni igrao :joy:

Meni bi jaibreak bio beskoristan zbog Ultimate Teama u Fifi. Za ostale me bas briga, ali uvek ima ta neka jedna igra koja vam je milija online od svega ostalog cak i ako primarno niste trofejni-online orijentisani gameri.

2 Likes

Tako je , Mario. Ja prosto ne bi mogao da podnesem Fifa Street offline :slight_smile:
Fun fact: nekada sam iskljucivo igrao multiplayer. Sada su ti drugari mrtvi/ne zanima ih gaming. A mene ne zanima multiplayer…

Meni recimo multiplayer je 9-ta rupa na svirali. Ne volim jednostavno MP i to ti je. Probao sam gomilu igara pa cak i Forze ali nije mi to taj filing…Jedino zasto je dobar Live (PSN+) zato sto daju besplatne igre a imas i popust neki 10% ako si pretplatnik. Znaci meni bi doslo ovo ko budali samar ali jbg nema za guljavi XBone!!!

1 Like

Lako ćeš da se prešaltaš na ps4, ako zaživi. Meni ps3 bio n 1 pick, al za 360 izađe piraterija ranije, i to je presudilo :slight_smile:
Eeeeee Srbijo, sirotinjo…

I te igre koje dobijes free vecinom su smece…

Ako neko ima Gold-Plus zbog igara koje dobija za dzabe, onda je vreme da proda konzolu i kupi PC.

2 Likes

A neee, za Live sam samo jednom dao 5$ (jednom dobio gratis i dva puta po 1$ za po mesec dana). Kazem ti ja jedan od onih old school igraca. Jedino me CS privlacio u MP ali to je bilo po igraonicama. Kupio sam CSGO pre godinu-dve i veruj mi nisam ga igrao ni tri sata. Ne vidim draz, malo me privuklo u Fifi 17 ono kad igras divizije ali kad sam stigao do pete-ljudi igraju pa razbijaju. Učukaše me 3,4 vezano po 5,6 komada da nisam mogao da se opasuljim :grinning: CoD i Battlefield mi nisu interesantni jer stvarno moraš da imaš reflekse mungosa da odreaguješ na vreme. Evo sad imam ponudu za 15$ tri meseca live i uzeću tamo pred black friday da pazarim tad igre i za čuveni winter sale…

Ima forum da padne sa rastom piraterije. Otvoris sajt a ono 420 novih postova u zadnjih 12h. Imam plavi USB - jel moze u crnu konzolu?

Moram priznati da kad sam bio mladji sa manje para nego sad i vise vremena,naravno da mi je bio bitan free gaming.
Sad kad pare nisu problem i uglavnom zbog nedostatka vremena igram sve manje. Godisnje kupiti 3 igre i nije neki problem. Ne bih se cimao oko piraterije.

***Sad me mrzi i film da skinem a kamo li da cackam oko offline modova

3 Likes

Nema piraterije na PS4 taj stari jailbreak je samo za 1.76fw, veliko pitanje je kada ce i da li ce uopste izaci neki hack i kada!

Kao sto je vecina ozbiljnijih(starijih :slight_smile: ) gejmera rekla, vecina igra originale i nema slobodnog vremena za 20-30 igara na konzoli i …