Slušalice za gaming

Pozdrav ljudi, zanima me ima li ko ove slusalice? I kakvi su utisci?

I s obzirom da nemamo temu o njima (cini mi se), slusalicama, mozete li mi reci koje vi koristite, koje su za vas najbolje i koje su mozda najbolja opcija za ulozeno/dobijeno?!

1 Like

Ceo zivot sam trenirao za ovaj momenat. Da neko postavi ovo pitanje. Daj mi 5 minuta.

Edit: jesu. Nemam licna iskustva, ali Logitech je Benchmark kvalitetnih “gaming” slusalica (da se ne uvrede Audiofili na forumu, pricam o kvalitetu izrade, izdrzljivosti i mikrofonu. Zvuk je kod svih tih slusalica za debatu). Ja sam do pre neki dan, koristio druge od Logitecha sigurno 2/3 godine, nikakvih problema. Posto za gaming je bitan ajd naravno osim zvuka, i dobar Mikrofon, a Logitech ima bas dobre.

Nisam odma’ video da si pitao konkretno za neke slusalice, mislim da ti je trebao generalno savet, pa sam se obradovao . :joy: Hteo sam roman da pisem. haha

Ali eto, te konkretno su sigurno dobre.

3 Likes

Slobodno napisi i preporuke koje imas i za neki veci, a i za manji budzet. Posluzice sigurno nekome. Radi toga i meni. Na ove sam samo naleteo za 50e, pa rekoh da vidim sta forum kaze.

HyperX Cloud Flight :slightly_smiling_face:
U toj ceni sa tim performansama nema boljih, 100%.

2 Likes

Korektne slušalice, ako se ne varam oko 100e su. Imam hyperx u tom cenovnom rangu i sennheiser koja su malo skuplje bile. Ne mogu se porediti u kvalitetu zvuka. Samo ne apple (ili nešto od njegovih brendova) sluške i nećeš pogrešiti :wink:. Imaćeš neuporedivo bolji zvuk nego sa tv
Ako naletis na sennheiser neke koje ti cenovno odgovaraju ne razmišljaj puno

Ja imam ova dva para. Jedne su Turtle Beach, druge neke PS (ne znam ni koji modeli). Rade posao. Doduse nikada nisam ni imao neke brutalne slusalice, pa da mogu osetiti razliku, a iskreno, voleo bih probati.

Sto kupuješ kada već imaš?

Te HyperX su vec godinama unazad best buy. Nema dalje za te pare. Imao sam ih i ja, ali sam ih slomio posle par godina.

Senheisser, ili ti EPOS I SENNHEISER, jer su ih kupili su naravno isto bez greske, a isto ih ima u svim cenovnim rangovima. Posto sam ja malo maniak za te stvari, uvek imam 2 para slusalica.

Trenutno imam Astro A50 Wireless, po mom misljenju top za wireless sluske, ali su i dosta skupe.
Isto imam EPOS I SENNHEISER GSP 301. One idu preko kabla, tj MixAmp. Te sluske su oko 70/80e.

Pa mislim da ove nisu neki vrh kvalitet (a zaista i ne znam da li se moze reci za ove da su dobre slusalice). Hteo bih da probam neke bas brutalne i da vidim vredi li te razlike u parama.

@ph1beropt vrede li cemu ove moje? :grin:

Kada budeš u NSu idi u strazilovsku ulicu Audio +, oni imaju dobrih slusalica pa pitaj da ti puste. Kada čuješ otvoriće ti se čakre :wink:.
Moje slušalice pre recimo 7 god su kostale 300e u mediamarktu, tada sam probao denon od 600e (ne secam se modela), to je bukvalno koncertna sala u ušima . Moje koje su odlicne, smešne su naspram denona

Tesko reci. Ove crne su mi nepoznate, a Turtle Beach su da pocetna klasa, tj. najniza, ako se ne varam. Tako da, upgrade ces osetiti u svakom smislu ako skocis u cenovni rang izmedju 60-100e.

Dobro? Sta da trazim tamo? :slight_smile:

@ph1beropt A ja se kao odusevio (jer sam do ovih koristio bubice od telefona :joy:). Ove Logitech G Pro mi nudi covek za 45e tacnije. Radije bih nove, ali bih i radije 60e u dzep da ostavim :slight_smile:
Mogu ih i licno isprobati, tako da nije na slepo.

Koje god mogu da puste da čuješ. Imaju sennheiser modele i još neke ali se nesrećam marki. Imaju i na sajtu cene pa pogledaj. Moj ti je savet da ne žuriš. Poslušaj pa polako razmisli i odluči, svakako imaš slušalice trenutno.
Obzirom da si student (ako se ne varam) biće vremena za kupovinu skupljih slušalica i kasnije

1 Like

Probaj ih. Mislm za 45e, su steal. Koliko vidim kostaju 150$ ako nove na tom linku sto si postavio.

1 Like

Apsolutno se slažem, ako je tačan odnos cena

Bas sad gledam na akciji su 120 eura. Definitivno i ja moram uzeti nesto wireless da se nadje mada mi se ne svidja sto nema dodatnih jastucica. Po tvom odusevljenju izgleda da vrede toliko novaca? :slight_smile:

1 Like

Te Sennheiser nisu wireless, ne znam da li si na njih mislio. Ali su naravno superiska. Samo mi 120e puno nekako. Kazem, ja sam ih 70e platio, znam Srbija drugacije, ali opet velika je razlika.

Sa wireless sluskama je uvek po meni hit or miss. Nikada ne znas. Imao sam par njih za xbox , ni jedne nisu mogle prici onima sto su perko kabla povezane, ni po kvalitetu izrade, ni po zvuku ni po trajanju.
Imao sam Astro A20 Wireless , ali su brzo crkle, doduse uzeo sam ih polovno.

Uvek sam hteo Astro A50 Wireless da imam, ali mi je bilo jako puno 250e da dam za njih. Ipak, slucajno sam ih na ebay-u nasao za 120e, u odlicnom stanju, tako da sam ih uzeo, i prezadovoljan sam. Stvarno za xbox gaming, wireless, nema dalje od Astro a. Pogotovo sto mozes istovremeno na dva izvora zvuga da ih povezes, sto je meni bitno. U isto vreme je povezano sa PC i Xbox.

Malo sam gledao bas pre nego sto sam uzeo ove Astro, ima dosta wireless za obe konzole, cak i za ok cene. Uglavnom SteelSeries, Turtle Beach i Razer dominiraju. Nisam previse fan tih brendova, tako da sam zagrizao metak i uzeo Astro. Nadam se da ce mi trajati, jbga, nikada se ne zna. Zato uvek imam backup. :wink:

Wireless:

Wired:

2 Likes

Tacno, nego ustekah pare neke, a opet mislim i da je dobra cena i da danas sutra, necu otici u minus i da ih prodam. Obici cu i njihovu radnju, pa da zapravo prvo probam vredi li mi tih para.
Iskren da budem, ne trebaju mi, ali em dobra cena, em se ustedelo, a na to gledam da ih sutra mogu prodati za 40e i dobro mi je :slight_smile:

2 Likes

@ph1beropt Izvini greska dok sam pisao mislio sam na na Kingston. Inace super su ti te sluske pogotovo Sennheiser. Treba i Vukan da uzme nesto audofilsko :grin:

1 Like

Ja sam platio 16.000 pre godinu dana :grin:
Meni su brutalne

1 Like