Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Nova godina, vreme za novu temu, nastavljamo, sve isto kao i u prethodnoj temi.

1 Like

Poceo Diablo 3 ponovo sa devojkom. Poceli na Expert da se “uhodamo” malo. Neverovatno koliko igra moze biti zarazna i zanimljiva i posle toliko godina. Inace kupio sam vec trecu kopiju. Prvo na PC, pa na x360 sad na ps4.
Trenutno nista ne igram sem toga i COD WW2, takodje sjajan i izuzetno zarazan MP.
A planiram ovih dana da odigram Uncharted: Lost Legacy

Uspevam da nađem malo više vremena ovih dana oko praznika pa igram TF2 MP uglavnom. Takođe ću pokušati danas da se kvalifikujem za vikend ligu u Fifi, pa za vikend da se igra. Propustio sam nekoliko vikenda, pa sam se opet uzeleo :slight_smile:

Napravio sam kobnu gresku i kupio Dragon Quest Builders da lidija proba – otad se nije od igre odlepila. Bukvalno smo poslednja dva dana odmora proveli pred tv-om gradeci kockasta naselja. Luka se jadan smorio, a napolju danima -24 tako nismo ni iz kuce izlazili…

Igra je ko pravljena za nju – taman dovoljno price da te vuce dalje (za razliku od minecrafta), sladak vizuelni dizajn sveta, protivnici laki, nista nije preterano tesko ili komplikovano.

Al zato tu izranja lidijina adiktivna strana – za razliku od mene, koji koliko god da volim igre ne mogu vise od 4-5 sati dnevno da sedim pred ekranom, lidija moze danima, samo ako je se pusti.

What have I done?! :smiley:

Ispasce sreca u nesreci ako sledeci svet bude dovoljno tezak da je smori.

Igra izgleda fantasticno :smiley: mada mi je cena odbojna…60$ za neki vid minecrafta, a vidim na razmeni igara nije ni na pomenu.

Poceo Telltale Batman-a. Za sada izgleda solidno

Započeo juče COD WW2 SP i ostao blago razočaran. Opet lezi, diž`se, ustaj, sedi :frowning:
Dakle zbog mehanike sa lečenjem koju su ubacili u igru, totalno su upropastili brzinu igranja igre i sada mora polako da se igra, da se čuči, a u dobrom broju situacija i da se leži i puzi, da se čeka trenutak i pazi na zdravlje. Plus su dodali imbecilne delove sa šamaranjem po dugmićima i quick time evente, gde moraš da odreaguješ i pomeriš levi stick na pravo meso, a potom pritisneš taster, katastrofa jednom reči i nikako ne leži ovakvom tipu igara. Kako reći, nije više to isti COD kao ranije i ovo će sigruno biti promenjeno u sledećoj igri (tipa čuli smo vas i vraćamo se korenima).

Nisam mislio da ću ovo ikada napisati, ali Destiny 2 ima toliko bolju kampanju od COD-a i Wolfenstein 2, da je to poražavajuće. Čak i MP deo D2 nije toliko loš kada se navikne čovek na količinu energije koje treba skinuti protivniku. Još ispade da od svih FPS igara sa kraja 2018, krljavi Destiny 2 ispade najbolji. Gde ode ovaj svet!

Za utehu, ostaje sjajni TF2 da se igra u MP, koji je i dalje po mom mišljenju najbolji SP/MP koji je izašao na novoj generaciji konzola.

1 Like

Moram da kazem da mi uvek bude toplo oko srca kad neko pohvali Titanfall 2. I to sto se posle ovoliko vremena jos uvek aktivno igra na forumu – to je pravi pokazatelj kvaliteta.

Ko sto starosedeoci znaju, potrosio sam dosta vremena i energije pevajuci hvalospeve igri kad je izasla, i nadam se nagovorio makar par ljudi da igri daju sansu.

Tako da se osecam pomalo zasluznim za njen dugi staz. :slight_smile:

Ironija je sto sam licno prestao da je igram, al to je vec druga prica.

3 Likes

Darn, izgleda da nisam akinuo Rush of Blood za plus. Ne bi me cudilo da je bas danas istekao. Imam ga doduse kao poseban account, ali ne bih da mi zauzima account slot.

S druge strane, tek sada sam video da je Starblood Arena VR isto free od ovog meseca. A uzeo sam i Wipeout, u nadi da ce uskoro VR mode.

Ironije je sto mi glupa kaciga i dalje najvise za filmove koristi.

Nije ti Miki za MP, i ja ga magovarao da igramo ww2 al nece :joy:

Kakav COD :joy:, mozda vam se pridruzim malo za neki dan . Veceras - Its gonna be a long night. :slight_smile:

2 Likes

Presao Metro 2033 kakva igra…
Presao oko pola Metro last light, dosao do dijela gdje treba u neku crkvu da udjem, na swamp onaj,e sad tu sam sjebao save, i igru, ne radi zvuk,e sad muka mi da cackam i prelazim 6h igre opet,jel moze neko molim vas da mi isprica od tog dijela do kraja igre sta se izdesava, makar najbitnije?

1 Like

Zavrsih god of war 3 remastered , prvi put sam se susreo sa igrom (jer nisam imao PS3) i igra me je zaista oduvala, zaista mogu slobodno da kazem jedna od najboljih igara koje sam ikad odigrao.
Odlicnamehanika igre, jako zabavan gejmplej (narocito kasnije kad nabacis vise “opreme”) puno odlicnih “boss” borbi , dosta slagalica i mozgalica kao i platformskih delova, zaista ni u jednom momentu igra nije dosadna.
Takodje tematika jako interesantna (u igri su gotovo svi bitniji likovi iz grcke mitologije) , kao i lokacije koje su veoma raznovrsne i interesantne (pocevsi od grada Olimpije , vrha Olimpa , lavirinta , palate , podzemlja), tako da sve skupa igri je bas tesko naci manu.

Inace ja jako volim bas takav tip igara , znaci jedna odlicna akciona avantura , sa zanimljivom tematikom,likovima, lokacijama, sa dosta “boss” borbi , sa dosta slagalica i mozgalica, platformskih delova i igra koje ne smara sa “open world” pristupom, milion nepotrebnih i dosadnih “side” misija, sa nepotrebnim i neprekidnim budzenjem lika i drndanja po opcijama…itd.

Steta sto nema malo vise ovakvih igara.

Inace dosad najbolja “hack n slash” igra koju sam odigrao je Castlevania LoS 1 na X360 koja je bila isto fantasticna (inace mala koincidencija , danas sam na Netflixu odgledao prve 2 sezone Castlevania animirane serije), a GoW 3 je cak mozda i bolji od CLoS , ili je u najgorem slucaju ono tu negde.

1 Like

@Fabrizio_Tagliano
Pravac Darksiders serijal

Jel koristis mis i tastaturu? Igrao sam bf1 mp nekih 15ak dana i jedva sam uspeo imati pozitivan skor :frowning:

a jok, samo natural bajo moj!

1 Like

Darksiders 2 sam stavio da se skida jos odavno s obzirom da je bio besplatan na PSN proslog meseca , sad sam malo zauzet ovaj mesec ali valjda odigrace se u nekom trenutku , mada generalno kao sto sam i rekao uz GoW 3 koji me je impresionirao Castlevania LoS1 mi je najbolja h’n’s igra , Darksiders mi se cini kao solidna igra ali ipak za 1 klasu ispod.

Krenuo da igram Far Cry Primal, posle pola sata sam se smorio oko kontrola desnog analog stika. Ne mogu da se naviknem nema sanse.
Jel moguce da se podesi kada sa analogom pomjerim ka gore da se i kamera krece gore, a ne dolje.

Invert controls u opcijama ima?

1 Like