TOMB RAIDER - Official Trailer #1


Predviđam EPIC . . fail.
I ove nadrkane slike s’leđa iz neke kao žablje perspektive,ozbiljna faca,ožiljci,prljavština po licu… wow. Bile hit u doba matriksa.

Ovo je nešto bolje od onoga što sam očekivao. Ali ovi dijalozi, aman. I istorija Larine porodice je najmanje interesantna i samo nepotrebno zauzima vreme za bolje stvari. Grrr.

Dijalozi iz doba prvog Indijane Dzonsa. Izbor glumice mi se uopste ne dopada.
Ali pregled snimka uz komentar “ako ovo neko gleda,ja sam već mrtav…”… AMAN!
“I used to be adventurer just like you,but I got arrow in the knee…”
Hahaha

Andja je previse stara za TR, pogotovu za reboot sa teen Larom, tako da je izbor nove glumice logican (iako ni ona nije toliko bas mlada, vise je mladolika). Ova devojka je glumila u Ex Machini robota, vidim da ima u planu jos neke uloge koje obecavaju, bila je profesionalna baletanka, ne znam koliko ce uspeti da skine britanski akcenat jer je iz Svedske, ali posto ce glumiti daleko zahtevnije uloge (Agata Kristi), verovatno ce se pokazati ok za ukupno 5 recenica koje izgovara dok ne preskace vodopade i smrtonosne zamke.

Ispred zelenog platna :joy:

Kad sam mogao da pogledam onu brljotku od Assassins Creed filma gde mi je cak trailer bio meh, pogledacu i ovo.

2 Likes

Btw Fasbinder iz Assasins Creeda joj je decko.

Ovo se vidi samo na osnovu kratkih isecaka iz filma da je veliko SHIT,predvidjam i ja epic fail. Ne shvatam zasto snimaju lose filmove,samo unistavaju ugled Tomb Raider imena.