YouTube Vanced

Ako vam na YT izlaze stalno reklame ili pak volite da slusate muziku sa njega dok nesto radite a da vam ne radi ekran sve vreme onda je ovo prava stvar za vas.

Skinite apk i instalirajte samo next-next. Kad ga pokrenete izaci ce vam poruka da li da pusta audio dok je zakljucan. Prihvatite i to a pivo mozete poslati i postom na moji adresu :slight_smile:
Ja ga koristim vec par godina i radi savrseno


2 Likes

Dobar je, samo iz nekog razloga meni povremeno izbaguje kao da nisam prijavljen, pa moram da ga ugasim, pa upalim ponovo. Inače, fenomenalna stvar.

Da bi se ulogovao treba ti MicroG ovde ces ga naci:

Da, već sam instalirao, i odradio prema uputstvu, ali opet, moĆŸda jednom u 2 ili 3 dana tako izbaguje.

Skinuo sam na telefon, instalirao bez ikakvih podesavanja. Evo dok pisem post, ide muzika sa YT. Medjutim, ipak je tu mali prozorcic na kom ide spot. Moze li to da se ugasi? Da zaista bude u pozadini?
Ovaj MicroG nisam skidao, niti sam se logovao bilo gde?!

Naravno @von_Brcoos samo klikni na sluske koje su u tom prozorcetu :slight_smile:

1 Like

Pomalo otimam temu, ali da li neko ima iskustva sa skinutim videom sa YouTubea?
Nemam smart TV, i onda relativno često skinem poneơto sa YT da bi gledao na TV-u offline, preko plejera.

Problem je ơto se sve čeơće deơava da audio teče normalno kada pustim fajl (mp4), ali se zato video zamrzne i zakuca nakon par desetina sekundi.
Guglao sam dosta ali nisam naơao reơenje, svi odgovori uglavnom upućuju na probleme u online reprodukciji.

Video sa YT skidam pomoću JDownloader 2, plejer je WD TV.

Ja koristim easy youtube downloader program i nikad nisam imao ovakvih problema. MoĆŸeĆĄ da skineĆĄ video zapis, a moĆŸeĆĄ i da konvertuje odmah pesmu u mp3. Prilikom skidanja da ti odabir opcija za rezoluciju i kvalitet zvuka. Stalno rade update programa i kako youtube izbaci neku zaĆĄtitu za skidanje, program praktično isti dan dobije update. Ć to je najlepĆĄe totalno je free na PC-u i nema ograničenje po broju skinutih klipova.

1 Like

Za muziku koristim jedostavno izbrisem “ube” i ostavim celu adresu znaci ispada ovako Yout.com
 i otvara mi sledecu stranicu gde se skida muzika a cini mi se da je moguce i video da se skida no da odgovorim @N3n0 mislim da ti je plejer spor za taj video. Skini nesto tipa 360p pa probaj ako ne secka skini 480p i dizi rezoluciju do koje ti ne secka ali vodi racuna za 720p u 30 i 60fps treba ti duplo jaca masina. Meni mirise da ti je plejer odmrmorio svoje ili greska u kodecima treceg nema

Zasto ne pazaris Raspberry Pi 4 izlazi za koji dan za neku smesnu cenu napravices smart tv bolji od onih nego oni TV od 1000e a usto i kompatibilniji je. Ako nadjes i trojku polovnu isplati se to za tebe 3.000 dinara je smesno a mozes i android box da kupis za toliko i progledaces da ne pricam o kodiju i prestanku skidanja filmova


1 Like

WD TV guta bez problema, znači savrơena reprodukcija 20+GB 1080p, 20k+bitrate video. MKV fajlovi su u pitanju, sa DTS, DTS HD-MA audiom, koji takođe teče idealno.

Otkud onda problemi sa YT, ne znam baĆĄ mi je misterija. Ć to se tiče niĆŸih rezolucija, sve ĆĄto skidam je maksimalna moguća rezolucija do 1080p, a za ove ĆĄto mi se zamrzavaju sam probao i niĆŸe da skinem 480p, ali opet isto blokira.

Hvala na predlozima, interesantan mi je ovaj easy ĆĄto je predloĆŸio Zoorulee, ranije sam koristio klasičan YTD, probaću easy, a imaju i add-onovi za Chrome, samo neĆĄto ne uspevam da ih namestim. Instaliram add-on, ali ne vidim kako da ga koristim.

Ơto se tiče pretvaranja TV-a u smart malo mi je komplikovamo jer nemam internet u toj prostoriji, razmiơljao sam o Google Chromecast ili Amazon Fire TV Stick, ali sam na kraju odustao zbog loơeg interneta.

Onda je do kodeka, prerenduj u mkv i sljakaće sigurno. Jeste da je jabada svaki put kad skidas spotove ali nije da ih skidas svaki dan. Probaj i ovo ne skidaj u mp4 nego u VCL formatu.

1 Like