Xbox 360 - Dashboard i FIFA 16 problemi. Molim za pomoć.

Konzola je kupljena u Makedoniji, nije cipovana. Dashboard bez funkcije BING, App Store… Dashboard ima opcije HOME, Social, Games & Apps i Settings. Kako se nadogradjuje? Posto izgleda da automatski nece. Ili i to treba da se podesi i gde? Language and Locale su English i Other. Ali u opcijama za region i vreme ne postoji Srbija niti Makedonija pa smo ga postavili na Croatia. To je uglavnom problem sa konzolom. Drugi problem je FIfa 16. Aktivirali smo 2Day Xbox Live Trial i onda se pojavio problem kada smo pokusali da startujemo Fifu OnLine. Prijavljuje problem konekcije sa EA serverima. Svaka pomoc je dobrodosla. Unapred Hvala.

Prvo je potrebno da nam slikas koji ti je dashboard na konzolu, zatim da nam kazes da li si gurnuo lan kabal i da li si dobio izlaz na internet?
Potreban ti je xbox live profil za igranje na xbox live servisu, ima mnogo sitnica koje te mogu ometi i spreciti a ti si nam povrsno i nedovoljno opisao.

1 Like

Ne snalazim se u ovome. Na youtube-u sam pronašao postove sa gotovo istim problemom što se tiče Fife. Ali trenutno me brine ovaj dashboard za koji sam otkrio razliku tek kada sam potražio rešenje za fifu. Skapirao sam da ustvari ništa ne znam o ovoj konzoli. I stvarno mi je svaka pomoć dobro došla. Fifa 16 je već prošlost, ali ne želim da potrošim tolike pare na novu Fifu ako neću moći da je igram on-line.

Izgleda da mi nema pomoći.

Ako si nakacen na live, onda ie to poslednji dash koji je izasao…

Nisi slikao koja je verzija dashboarda.

Power on your system.
Scroll to the “System Settings” screen.
Select “Console Settings”.
Scroll down to “System Info”.

U tom delu treba da se vidi ovako nešto:

D:2.0.13599.0 - K:2.0.13599.0 (BK:2.0.1888.0) X:4A7A-FFF1-E816-1538

To je bitno da vidimo da bi ti pomogli. Takođe, da li je igra original ili rezana, koji je model konzole, da li je slim ili phat, itd.

Za region, normalno da nemaju ni Srbija ni Makedonija, jer ne znaju da postoji Evropa van par zemalja u EU, a i to jedva. Većina kad pravi profil stavi da im je region UK ili US i završe posao.

Za Fifa 16, ako ti nije problem da slikaš da vidimo šta ti tačno kaže, možda je problem sa serverima, možda je sa tvojom, a može biti i da je nešto skroz treće.