Legend of Zelda Skyward Sword problem

Imam problem sa ovom igrom na Nintendo Wii konzoli. Pokusao sam sa jos dve igre, normalno je pokrecem sa USB gx loadera, ali ova igra nikako nece da krene, nego se samo vrati u glavni wii meni (dakle, ne bude stalni black screen, cest problem koji izlazi pri guglanju). Je li neko imao ovaj problem, ima li neko rjesenje?

Hmmm… Pretpostavljam, software-ska modifikacija konzole? Jer više od polovine igara, dobrih igara, ne može biti pokrenuto na taj način. Pokušaj skinuti par verzije iste igre, pa pokušaj. Čak, ostavi bilo koju igru u konzoli, onda probaj pokrenuti igru sa USB-a preko gxl-a…

Drugačije i puno lakše je bilo prije, kad su se starije verzije Wii hardware-ski modificirale. Sve je perfektno radilo. Spržiš igru i pičiš. Ove sada sa programskom modifikacijom i load-erima, moli boga da ti i 70% igara proradi… Ako ne, ne gine ti original.

Pokusao sam sa dve verzije, nisu mogle da rade. Nije mi problem da kupim original, da ima gdje da se uzme, ali nema. Ovako moram da pokusam preko softmoda. I kako to da je takva kompatibilnost, koliko ja znam sve igre rade?

Jesi gledao ima li šta na eBay-u?

Zavisno od konzole do konzole. Meni recimo onaj Wii Sports 2, ili kako se već zove, jednostavno neće da radi. Ni sa 3 različite verzije iste igre. Ne znam zašto je to tako, al’ baš smara kad nađeš nešto da ti se igra a ono ne radi…

Evo nadjoh neki disk u Doboju, ako ne rjesim za vikend narucujem. Skyward Sword nisam igrao, bas mi je na bucket list