Microsoft Rewards, osvajanje nagrada

Nakupio sam nešto poena na Microsoft Rewards-u, pa razmišljao da uzmem 1 mesec Xbox Game Pass, međutim da bi mi poslali kod traže broj telefona, koji mora biti sa teritorije USA, Kanade, Francuske, Nemačke, UK… Da nema neka dobra duša da mi pomogne oko broja, možda neko ima neki od navedenih mobilnih brojeva?

Koliko je meni poznato jedino @n00dle ili @UrosKina.
Kina ti možda i ne igra ulogu. A kod nOoDle-a je sad valjda oko 02 ujutru :slight_smile:
Kad ustane da piški pre posla,možda ti izađe u susret…

Stavi tvoj broj. Ja koristim MTS broj i sve radi bez problema…

Jel si siguran, meni nudi polje gde mora biti unešen pozivni broj za neku od navedenih država:

Pošto izgleda da niko ovde nema neki od navedenih brojeva telefona za verifikaciju, da li neko zna koliko je pouzdano platiti nekome na reddit-u da mi odradi verifikaciju?
Ima sada sniženje za praznike, gde daju 10$ Gift Card za 7.000 poena, pa bih da ukombinujem to sa popustima na igre.

javim ti sutra, mozda pronadjem karticu

Ma kakvi brojevi kakvi bakracii, meni stoji Telekomov broj i sve radi kako treba. Nemoj da se tripujes džabe da tražiš američke kartice. Zato ti niko ništa ne piše, mi svi koristimo naše brojeve, Telekom, VIP, Telenor… L

1 Like

Al ne znam stvarno zasto uporno trazi…ja na svom uredno imam Telenorov broj…

1 Like

I sa srpskim brojem telefona možete da redeem-ujete nagrade? Ponavljam u pitanju je Microsoft Rewards program, kojem je moguće pristupiti samo uz VPN.

Ma mi svi ostali koristimo Ciga shop za kupovinu

1 Like

Ali nije ovo klasična kupovina igrica preko Xbox Store-a, to mi radi bez problema, ovo je osvajanje gift card-ova, koje je ograničeno na teritoriju svega nekoliko zemalja.
Nije mi problem nikakav da unesem naš broj, ali kako to uraditi, kad mi u polju za pozivni broj nudi samo USA,UK,Canada,Germany,France.

Nasao sam karticu, ali je ugasena jer nije koriscena 2 meseca…

Milan i Marko ce u boj ali nece da obrate paznju sta si radio :slight_smile:
Ja sam od tog programa skupljanja odustao jer me smarao VPN, tu su bili daleko rigorozniji za pracenje nego za kupovinu, hej pare su pare pa to moze da se naplati M$. Ako saznas i uspes podeli mozda nekome koristi.

I ja sam odustao, ali eto ostalo mi 8000 poena, pa rekoh da iskoristim to. Međutim traži mi verifikaciju, videću nekoga da uhvatim da mi uradi to na reddit-u, traže 1$. Ako uspem javljam.

Koliko dugo moze da stoji taj kod koji ti treba? :smiley: Ako moze par sati poslacu ti drugaricin broj pa neka ona posalje kad vidi

Uspeo da odradim sve preko reddit-a, hvala u svakom slučaju.

Ma to nema veze što ti pokušavao, tebi treba taj broj stalno da bude aktiviran. Ja sam isto uzimao taj nivac, a taj na čijem broju ti je aktiviran acc, sada može da ti uzme profil i promeni šifru pošto verifikacija ide preko njegovog broja… No tvoj acc tvoj problem, svima koje ja znam stoje srpski, hrvatski, bosanski… brojevi samo ti izmišljao toplu vodu… I sada svaki vid verifikacije profila ide preko tog broja, da li kupovina pre drugih uredjaja, promena šifre…
ps: može katanac na temu… :smiley:

Nadam se da nije baš tako lako razbiti profil samo zahvaljujući broju telefona, čovek ne zna ni moje ime, a pogotovo ne mail, plus kada odem na Microsoft Account, u delu Your Info>Contact Info>Phone stoji “There are no phone numbers associated with this account”

da li je neko probao da redeemuje kod koji je dobio na jednom MS nalogu na neki drugi nalog? koliko je to “opasno”?

Jako je to opasno. Jer mozes da redeemujes kod na drugom nalogu :smiley: