PlayIT Show Srbija (Adria Masters, Halo 5 turnir...)

http://playitshow.rs/belgrade/program-sr/xbox-one-halo-5-4v4-2/

Hoce li neko sa mnom da napravimo tim?

1 Like

Zovi @xX8Lampard8Xx, on je pro halo gamer :slight_smile:

1 Like

Nemoj Nikolu, rasplakat će klince :smiley:

1 Like

@xX8Lampard8Xx izvoli, evo tvoje Ŕanse brate :slight_smile:

Igra se krajem maja sad sam video, tad sam u haosu, a 27 maja i nisam u bg. sve u svemu trpam ja vas u customs to mi dosta :stuck_out_tongue:

3 Likes

Nemoj strbe da pocne da prica ovde ili aleksā€¦

:joy::joy:
Mislim da im se ne isplati :relaxed:

Stani bre Lampard , hoces reci da ne ides? Bio sam spreman da se kladim na tvoju dominaciju na turniru!

1 Like

Sa sajta

Spremni ste da napunite Halov Mjolnir oklop i da se sukobite sa protivnikom?

Da fuck?
:smile:

3 Likes

Nisam to video. Cringe material for days. Ja mislim da @xX8Lampard8Xx priča da neće ići, ali će zapravo da ode sa nekim drugim timom i u finalu da se sukobi sa @ShadowFighter-om. May the best Spartan win! :laughing:

3 Likes

Ako je neko raspložen da napravi ekipu nek mi poÅ”alje poruku na XBL poÅ”to mi se baÅ” igra ovo jer koliko znam ovo je jedini halo turnir u Srbiji a možda i na Balkanuā€¦

Nema jeā€¦

1 Like

Kod nas je scena jos uvek zalepljena za CS i tu nema pomociā€¦
http://playitshow.rs/belgrade/ulaznice/
Collectorā€™s edition ulaznica :joy::joy::joy::joy::joy::put_litter_in_its_place::put_litter_in_its_place::put_litter_in_its_place:

Armori od Spartanaca iz Spartan II III i IV programa.
U principu proseravaju se sa tekstom, ljudi u Srbiji ne znaju ko je Master chief i Halo a spominju armor mjolnirā€¦

Ma znam za oklop i to, samo je presmeŔno

2 Likes

Evo pitam joÅ” jednom ako neko hoće da ide na ovaj turnir sa mnom pa da igramo poÅ”to je ovo jedini Halo 5 turnir u Srbiji pa bi bilo malo glupo da propustimo priliku :slight_smile: Nije bitan rank niti skill (i onako ćemo rasplakati decu koja nam se budu suprotstavila :smiley: ) već samo da ne propustimo ovo i da se zabavimo.

Izvinjavam se na hijackovanju topica, alā€™ secam se kada sam se sa drugarom prijavio za neki NBA Live X turnir pre jedno 10 godina. Mi dosli, nema NIKOGA, sem jos dvojice zaludjenika. Racunari nisu bili bas potpuno spremni za takmicenje, tako da smo seli nas cetvorica da odigramo 2vs2 i URNISALI su nas trojkama i presingom kakav nismo mogli ni da zamislimo igrajuci ceo zivot 1 vs 1. Mislim da je bilo na kraju nesto u fazonu 150:20.

Multiplejer je surov i mislim da niko iz ekipe sa foruma ne bi imao apsolutno nikakve sanse ni u jednoj igri na bilo kom turniru jer su svi manje ili vise causal igraci (ne, 2-3h dnevno nije hardcore, cime god se bavili).

Ja bih se moooozda prijavio na neki turnir u FIFI. Organizovali su pre jedno 3 godine srpsku ligu i bio sam prvi negde do pola takmicenja kada se rasula ekipa. Ali mislim da bih lagano izgubio 5:0 na turniru, pogotovu ove godine, jer ne mogu da se plasiram ni u 1. ultimate team diviziju i nemam odigranih ni 400 utakmica sto je pateticno.

GreÅ”iÅ”, silno greÅ”iÅ”. @xX8Lampard8Xx, @ph1beropt i lik po imenu Å trbe (čini mi se da nije član foruma, barem ne aktivni) su Onyx u Halo-u i apsolutno prekidaju, znači jedan od te trojice sam da se pojavi na tom turniru uzeo bi prvo mesto, a sva trojica bi sigurno mogla po Evropi da dominiraju. Sa druge strane okeana bi im bile slabije Å”anse, ali eto, nije da nemamo kvalitetnih igrača. @Stefan92 takođe, umalo ga zaboravih, odličan je i on. Eto četvorke koja može laganica da dominira na ovim prostorima, a i Å”ire.

3 Likes

Nikola je rekao da ne može,

@padawan ja sam mislio da varaju neki igraci u halo ali kada sam igrao uzivo sa Lampardom sve mi je bilo jasno, bese 1 na 3 i kida nas?!

1 Like