Termalna pasta za pc i konzolu

Imam u planu detaljno čišćenje konzole od prašine i usput zamjenu termalne paste pa bi neku preporuku za termalnu pastu koja se može kod nas nabaviti? U pitanju je xbox one x a usput bi i na laptopu isto uradio

Nije preterano bitno, samo to sto je nova je super.
Ali ako hoces super Antec je ludilo dobra. Na jednom kompu skinuli kuler i posle dobrih 7god jos je bila mekana i sveza kao da je stavljena pre 1god.
Tako da moja preporuka Antec

Arctic mx4 najbolja i svuda gde je stavljena nema greske, problem je dostupnosti, konkretno ja sam porucio preko madjarske poslednji put a koristim je dugi niz godina za sve, ne menjam. Pa ako pomogne dobro je :slight_smile:


Ovu da uzmem

Da, ona je u samom vrhu termalnih pasi, pogledaj testove termalnu propustljovost izdrzljivost…
Sacu da pogledam i ovu sto marko rece nisam se sretao sa njom. Noctua nht1 je dobra njoj su digli cenu vise od mx4 koja je bolja, provale sta kupuju pa dingnu cenu.

Dopuna:
Najlakse ces naci noktua pastu kod nas i ona je vrh ali cena je prenaduvana, ova Antec formula 7 je isto dobra pretpostavljam da je tako nesto koristio i Marko. U svakom slucaju sta god da nadjes uzmi nesto poznato kao ove sto smo navodili i nemas greske.

Glupo pitanje, ali zasto? Verujem da ces konzolu menjati vec sledece godine, a fabricki koriscene paste sigurno nisu toliko lose da ne mogu izdrzati ceo zivoyni vek. Moj X se ne cuje do danas, ne pada mi na pamet da ga otvaram i cackam.

Do sada ali samo u jednoj igri mi se desilo da se konzola ugasi i nakon što je upalim izbaci grešku da je se preventivno ugasila zbog mogućeg pregrevanja.A sad nemam nekih obaveza osim posla pa sam mislio da je usput očistim od prašine i novu termalnu pastu usput da stavim.