Xbox Games Showcase - 23. jul 18:00h

Idemo!

11 Likes

Halo beta :eyes:

2 Likes

Koga briga za halo, neka oni daju fable 4 jbt vreme je

A ja osećam da će ceo show da bude Halo based + ono čuveno world premiere, pa pokažu tetris u 120fps
only on xbox(and pc)

1 Like

Ne verujem bas da ce biti tako jer pored halo-a tu je sigurno hellblade 2, igra na kojoj the initiative radi i o kojoj se toliko prica a nista ne zna, ubedjen sam nova forza za xsx launch, mozda fable i neka druga iznenadjenja sigurno plus druge igre kojih sigurno ima s obzirom na kolicinu ms studija. Ovo mora biti barem solidan show.

Ja mislim da im treba solidan show i da pokažu neke “realistične” igre u smislu grafike jer mi je stvarno muka da se 90% njihovih igara svodi na cartoonish indie-like naslove. Ne kažem da su neke igre loše i ja volim takve igre (ne sve) ali ovi ga ubili u pojam više stvarno. Nekako izbacuju zbrzane igre gde vide da neki manji studio radi na nečemu (opet cartoonish jer nemaju sredstava za realističnu grafiku pa ciljaju na neki drugi pravac i to je skroz ok, jer je to i moj neki plan u daljoj budućnosti) i pljunu keš da se igra završi kao što pre i dodaju je u broj “ekskluziva” čisto da ih ima što više i teraj. Kao: “Tražili ste ekskluzive, šta sad kukate, tražili ste 4k i 120fps-a. Evo vam na najmoćnijoj konzoli na svetu, tetris i Mario otprilike u 26K i 3000fps-a”. Hellblade je neki korak u dobrom smeru po meni, sad daj Bože da bude još tako “sočnih” naslova jer me više smara da gledam Minecraft u 100 verzija.

Pa Kada tu zarađuju ogromne pare :joy: Negde su pričali da kada su kupili Minecraft Sony je prvi zvao da pita hoće li igra ostati na njihovoj platformi. Ogromne pare se zarađuju na gluposti jbt :joy::joy::joy:
Neka oni daju Alan Wake 2 ili čak Alice Wake. Fable 4 I što se mene tiče dosta za početak generacije…

1 Like

Mene samo zanima Halo Infinite a sve ostalo je šlag na tortu.

2 Likes

Ja se nadam da neće pola vremena da potroše samo na nju. Jel ovo onaj event koji su najavljivali kao ozbiljniji nalik E3…?

1 Like

Da da.

1 Like

To je sada već pitanje, pošto je 343 najavio da je ovo njihovo vreme koje su jedva čekali da pokažu na čemu su radili :grin:

3 Likes

Vrlo moguće da će Halo dobiti 10-15-20 min i onda najava bete available now, uz blog post ogroman sa svim detaljima o igri.
Au jedva cekam jebote

5 Likes

Rekli su da ce tema biti samo igre, znaci nista o hardveru ili o cijenama.

Očekujem novu forzu motorsport jer u tim igrama se najbolje mogu prikazati mogućnosti nove konzole kao što je npr Sony sa gt prikazao

Fable 4, Alan Wake 2 :smiley: I meni je dosta

Mene zanima onaj njihov rpg sto su malo tizovali. :smiley:

Zaboravi na Alan Wake, Remedy je kupio nazad prava za izdavanje, tako da sve zavisi od njih.

Ma mene ne zanima gde će sve da ga izbace nego samo da izađe :grin: A i sigurno će probati to da izbace jer imaju dosta toga još tu da kažu…

1 Like
1 Like

Moja ocekivanja su sada, posle svega, bas niska. Pitanje je koliko timovi zapravo i stizu da budu produktivni za vreme korone i da ce uopste imati sta da pokazu. Bice dobro ako cela industrija ne bude na jednom zestokom holdu do medjunarodno prihvacene i delotvorne vakcine.

1 Like