Forza Motorsport 7

Microsoft will be showing a minute long in-game 4K trailer running on Xbox Scorpio, precisely. It shows off Forza Motorsport 7’s dynamic weather effects and some mind-blowing visuals.



Đole je zamolio da ne postujete ovakve stvari… :grinning:

Stvarno ne mogu bez Forze da žive?

1 Like

Zasto bi?

Ne kažem da batale serijal, jer je dobar, nego da možda imaju konferenciju bez Forze? Znam da je sa trkačkim igrama najlakše da se prikaže grafička sposobnost, ali je ovo jedna od najočiglednijih igara koje bi mogli da prikažu. Forza, Halo, Gears. Bilo bi kul da naprave neku arkadnu vožnju koja je više za sprdnju nego stalno Forzu. Nešto još arkadnije od Horizona.

Mozda to jedino i imaju od teskasa, s obzirom na to da verovatno nece biti nista od Gearsa i Haloa. Bice dobro ako i Forza prezivi post-Matrikovu game-as-service viziju kompanije.

Sumnjam da imaju samo to, ali, opet, deluje kao jedna od onih No Shit Sherlock igara. Teško da će bataliti Forza serijal. Makar će navodno prikazati samo minut i krenuti dalje.

sad me navodi pitanje, da li da kupim Horizon 3 kada ce uskoro izaci motorsport?

Horizon 3 je vrhunac arkadnih voznji, to su dve potpuno dve razlicite igre.

3 Likes

mislis ovo je arkada a ovo je simulacija?

Bolje uzmi 7cu

Izgleda da ce forza zauzimati vise od 100 gb na disku.

Ako bude ovako izgledala, neka zauzima i 200

Naravno da ce da zauzima vise mesta. Ne znam kolika je razlika u velicini igara izmedju 4 i pro. Ali verovatno da ima neke razlike.

Sad si otkrio toplu vodu. Normalno je da zauzima vise ali niko nije ocekivao da zauzima duplo vise od predjasnjih igara

Je l’ potvrdjena velicina ili samo nagadjanje?

According to the listing for the product on the Xbox Store, the game comes in at around 100 GB on Xbox One. This is going to increase as new content is added.

Znaci 100gb plus po par gb za dlc-ove

Hahahahahaha… Ogromno :smiley: Nesto je verujem da ce da bude 100 GB, ali sve je moguce. Ali ima jos vremena do izlaska, mozda bude i 150, mozda bude i 50… Ali 100GB je mnogo.

Zasto ne pazaris sad FH3 ja je kupio u ponedeljak za 30$, msm da je bila na winter sales ta cena i nikad vise do sad. Pravo je vreme pazariti FH i veruj mi neces se razocarati, na konzoli imam FH2 koju jos nisam pipnuo jer sam ganjao keca i odmah sam krenuo sa trojkom a dvojka nek’ popriceka malo. Ako hoces malo i simulation-pazari i peticu GOTY izdanje za 10$. U principu sve se iste staze vrte u krug vec deceniju iza nas a sedmicu kupi opet na popustu jer sa ove dve igre si miran bar 4-5 meseci…