GTA VI

Evo neke stvarne najave i price oko nastavka.

1 Like

Ma iskreno ja mislim da je igra gotova odavno samo se čeka jači hardver

Pa sada za nove konzole. To ce biti BOMBA.

Ja sam se vratio na V ovih dana. Brutalna igra.
Mnogo je dobra.
Zamisljam jos da je npr fizika voznje a la FH4 kako bi to tek bilo :smiley:

1 Like

E pa bio bi red, peticu sam igrao jos na Xboxu 360?!?

Wtf Rockstar!

Kakva je V u poredjenju sa Watch Dogs 2-om ? Iskreno poredim jer poslednji gta koji sam odigrao je bio San Andreas ,pa me zanima jer sam razmisljao da je pazarim zbog trenutnog stanja :smiley: Hvala na odgovoru :slight_smile:

Nije los WD2 ali Gta 5 je mnogo bolji. Kad se sjetim voznje u WD2 malo mi je muka.

Pa uradili su perverziju od karaktera. Trevor je najgotivniji lik ikada uradjen u igrama.
Ogromna mapa, pregrst do jaja misija, toliko toga za raditi da ima da te drzi dosta dugo.
Jbt sta su oni uradili od 360 igre to je nadrealno :smiley: def slag na tortu te generacije.
Posle je uradjena za NG i sem grafickih unapredjenja i opcije da moze da se igra u first person ostalo je koliko se secam sve isto.

Ukoliko si na XO igra ti je dostupna u Game Passu pa probaj.

WD sam igrao jednom i to kratko pa ne mogu da uporedim.

Sve mi je jasno ,zato sam ja celu igru presao na motoru :joy:

1 Like

PS 4 igrac sam ,ali uglavnom je na popustu ,pazario sam i Red Dead skorije ,ali nekako mi se ne pocinje jos igra ,jer sam student pa bi me skroz odvuklo jer ista situacija je bila i sa Witcherom 3 skorije :smiley: Tip sam igraca da racunam predjenu igru kad sve uradim i probam :smiley:

Prešao igru i na 360 i na one igra je genijalna pogotovo paralelna priča 3 aktera igre koja je isprepletana.Jednostavno narodski rečeno odigraj jer vrijedi.I danas dan je među 10najprodavanijih igra na listama a ukupnom rezultatu najuspješniji multimedijalni sadržaj tj ispred holivudskih filmova po zaradi

Ovde neces imati 100% sigurno…igra je vrh, graficki je OK jer posle RDR2 nista nece izgledati onako dobro, fizika automobila je nekako cudna ali navicices se. Topla preporuka. +60h sati zabava zagarantovana.

Ja ne znam i da li je moguce preci sve 100% sa freakovima i ostalim misijama i sranjima sto se dogadjaju tokom igre :rofl:

Skupljanje 50 delova svemirskog broda, jel skupio uopste to neko a da nije trazio mapu na netu :rofl:

Ja skupio neki dan sve, doduše koristio sam youtube obilato za repove koji su mi preostali nakon prelaženja igre, skupio sam 100%, ostalo mi je jos skupljanje dijelova podmornice i nuklearnog otpada koji ne ulaze u 100%, gledam da se nakanim da i to odradim. :slight_smile:

Ja to uzeo jos kad kupio PS4 krajem 2014. Nista bez youtube-a realno. Kad ces na svoju ruku sam naci sve te gluposti na onolikoj mapi.

Ja sam to na svoju zalost odradio 3 puta. Jednom na X360, drugi put na PS4 i treci put na PC. Sve doduse uz pomoc jucuba…drugacije ne moze xD

Rockstar pre izlaska gta 5 - svake godine po jedna nova igra.
Rockstar posle izlaska gta 5 i online-a na kome zgrcu milijarde dolara - na svakih 5 godina po jedna nova igra, ako ne bude i redje… Dok ne iscede i poslednji dolar koji mogu neci izaci VI-ica a to ce biti ko zna kad.

Valja li online? Nikad nisam pikao na V.

GTA V je stvarno ludilo od igre, recimo one velike pljacke mi je nesto od najspektakularnijih stvari u video igrama ikad , sa GTA V definitivno nema greske, ja sam uzivao gotovo od pocetka pa do samog kraja igre.

Sto se tice Watch Dogs 2 , ono totalno suprotno, probao sam igru i iskreno nije mi se uopste svidela , gejmplej dosta konfuzan, monoton i zamoran (onako naizgled se cini da igra nudi neku raznovrsnost i razlicite pristupe misije ali sve je to samo privid i zapravo vrlo brzo u igri skapiras da manje-vise uvek radis jedno te isto) , kretanje lika i fizika igre su dosta cudni i neprirodni, voznja isto bzv odradjena i prearkadna, takodje i prica ono meeeh , ono ja skoro sve igre koje zapocne i zavrsim (ponekad malo i na silu) ali Wwatch Dogs 2 je bila jedna od bas bas retkih igara od kojih sam odustao i koje su me naterale da ih batalim.

1 Like

Online je profi, ima stvarno dobrih misija i ludo je zezanje. Ali samo ako se ima ekipa, ako upadneš u seansu sa drugim šabanima sve što ćeš da vidiš je da te u sred misije neko pukne snajperom jer mu se može, a tebi bude mission failed. Svi puni para sa tenkovima i helikopterima koji iznova i iznova urnišu sve igrače oko sebe dok ti trčkaraš sam sa pištoljem i par metkova samo. Svi hoće da te ubiju, svi hoće sve da ubiju, svi bi nešto da zgaze i sve što ti padne na pamet da uradiš, svi će to da urade pre tebe. :grinning_face_with_smiling_eyes: Tako da samo ekipa i invite only session.

1 Like