Kupovina Xbox One S konzole. Pomoć!

Pa ovako ljudi. Naleteo sam igrom slucaja na ovaj forum pa pisem u nadi da ce mi neko odgovoriti . Planiram kupovinu xbox one s konzole . Nasao sam na kupujem prodajem za nekih 200e. U sustini garantuju da je konzola neotpakovana. Nova , ali fora je sto ne daju garanciju , ali uz tu cenu i me treba ocekivati nista dodatno. Zar ne ? Ali da predjemo na drugu stvar sto me jos vise interesuje. Kako ide kreiranje xbox live naloga. Gde kupiti igrice ? Prepaid kodove ili sta vec … Prodao sam PC pre par nedelja i trazim neku zamenu. Pa sta biste mi vi rekli , da li su sigurne te kupovine bez garancije. Odakle li stizu konzole. Ako je neotpakovana trebalo bi da radi odlicno. Samo necu imati pokrice ako se nesto (ne daj Boze ) pokvari… Kakvi su vasi utisci , iskustva… Uz sve to planiram i kupovinu TV-a , odmah da otpisemo 4k rezolucije jer su preskupe sa moj budzet … Imate li neke savete za kupovinu tva … Nadam se da ce neko malo pomoci :smiley:

Bolje uzmi ovde u shopu Xbox, cena je 205e i ima garanciju od godinu dana. Evo ti link: http://www.xboxrepublika.com/shop/konzole-xbox/xbox-one-s-500gb/

Za tv i oko kupovine konzole će ti najpre pomoći @ninja kad bude online.

Što se tiče kreiranja Xbox Live naloga, proces je veoma jednostavan. Odeš na sajt xbox.com i registruješ se, prosto ko pasulj. Samo, gledaj da staviš US region pri kreiranju, više se isplati. Ako si mogao ovde da se registruješ, moći ćeš i tamo.

Igre kupuješ preko Xbox Live, na delu koji se zove Marketplace. Zadnji put kad sam kupovao si mogao direktno našom karticom da kupuješ bez problema, ali su uvek tu i prepaid kodovi. Takođe, sam MS nudi prepaid kodove u iznosu koji ti treba.

1 Like

Hvala na brzom odgovoru ! Znaci ovde je 100% sigurna kupovina , nova konzola itd , izvini sad na pitanjima. Ali tesko zaradjene pare ulazem u ovo. Tripujem se opasno :smiley:
Sto se tice TV-a , znam u sustini sta je potrebno gledati i paziti id specifijacija. Ali ne zelim da se zalecem odmah , pa kad budete imali vremena i malo volje da mi pojasnite veliki vam hvala <3

xbr shop radi godinama, prodato je brdo konzola i tv-a. Pouzdanijeg coveka on @ninja - e tesko da ces naci.
On ce ti ujedno dati savet i oko tv-a,samo mu kazes koji ti je budzet. Cene su mu odlicne, garanciju daje na svaki uredjaj, a sto se sigurnosti tice, samo procitaj komentare u xbr shop sekciji. Izuzetan prodavac. Moja svaka sledeca kupovina konzola i tv-a ce biti kod njega. Ovde ces uskoro dobiti od njega odgovor , a mozes i da ga kontaktiras na p.m.

2 Likes

Hvala @pleja na lepim rečima!

@Madjija014
Javi mi se na PM ili na mail [email protected], a možeš me i pozvati na 065/95-999-11 i sve što te zanima ću ti rado pojasniti .

Nema veze da li je 4K ili ne, sve dok ima HDMI će ti raditi. Da, možeš da se povežeš sa drugom, nema veze koji Xbox One ima. Pitaj slobodno ako imaš još neku dilemu.

Kad MilanSD89 bude ovo procitao,kosa na glavi ce da mu se digne,a pritisak da ode na 190/140 :grin:

Svaki tv je “kompatabilan” sa konzolom. Xbox one - xbox one S,ista stvar.

Hvala na brzom odgovoru​:grinning::grinning:

Takođe bih želeo da pitam koliko će me otprilike izaći Xbox live za godinu dana

Cca 40e

Hvala

Pozdrav svima, imao sam dosta nedoumica srecom nadjoh ovu temu a i ovaj forum :slight_smile:
Vidim da svi upucuju na ninja pa da li bih mogao da kontaktiram ako nije problem i ako zatreba?

1 Like

Hvala puno na pomoci!

Pozdrav svima.:vulcan_salute: Da ne bih spamovao i otvarao novu temu pisacu ovde, jer mi je potrebna pomoc. Posle pune 2 decenije igranja na playstation konzolama resio sam da ovu aktuelnu generaciju docekam na xbox-u. Nakon malo guglanja vidim da je sad aktuelan one s i x. Kada sam otisao u prodavnicu po one s, prodavacica mi kaze da postoje dve vrste x box-a u beloj boji, one i one s. I stvarno na pakovanju sa dva gamepeda stoji natpis one s i u donjem desnom uglu oznaka 4k i hdr, dok na pakovanju sa jednim nema tih oznaka. Svakako cu okaciti sliku da vidite o cemu je rec. No ne bi to sve bio problem da skoro nisam uzeo tv u 4k rezoluciji pa bi bilo greota ne uzeti i konzolu koja moze to podrzati, a dva gamepaeda mi ne trebju.

Moje pitanje je da li zaista postoje razlike?

Admini nek ne zamere, moracu da okacim post za postom jer mi forum kao novom clanu ne dozvoljava upload vise od jedne fotografije.

1 Like

Hvala ti na brzom odgovoru. Znam da prvi one nema 4k ali to je valjda ovaj crni debeli?

Mene bas to i buni.

Hvala. Znaci svaki mali beli xbox je - one s?

Bez obzira sto ne pise na kutiji? I ja sam tako mislio ali sam zbog drugacijeg pakovanja potpuno sludjen. Dugo nisam pratio tehniku, moze se reci od tog videorekordera. :joy:

Ove slike su skinute sa sajta computerland-a, a situacija je ista uzivo. Ono sto jos dodatno buni je da je na sajtu druga slika za artikal pod nazivom one s:thinking: